Miért nem tudom használni a gps-t a telefonomban? (lent)
Samsung galaxy minim van, letöltöttem rá egy gps test nevü alkalmazást, ami teszteli a gps-t. Ez az app talált 7 holdat, de amikor belépek a navigációba (ami alapból telepítve van) akkor keres és végül ezt írja ki: "az alkalmazáshoz működő adatkapcsolatra van szükség."
Ez miért van? A gps be van kapcsolva.
Légyszi segítsetek, fontos lenne.
Köszi
Az alap navigációs programnak állandó netkapcsolat kell a működéshez, mert a netről szedi le a térképeket. Ha le van tiltva a net a kártyádon vagy nincs rajta pénz akkor nem fog tudni kapcsolódni így a térképeket se éri el ezért nem tudod használni.
Viszont ha nincs mobilinernet csomagod elég drága mulatság a netezés mobilhálózaton (T-nél 13ft/10kb). Olcsóbb ha kötsz egy netes előfizetést.
Amúgy meg használj offline navigációs programot pl. igo, sygic, aura, ndrive
köszi szépen igo-t már letöltöttem ráteszem telefonra majd, csak nem hittem hogy ez lehet a gond.
egyébként net le van tiltva a telómon wifit használom. köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!