Iphone 4g. Valaki tudd olyan helyet ahonnan lehetne rendelni? Mindegy, hogy 16gb vagy 32gb
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Iphone 4g-t rendelni azt internetről (ilyen webshopról) de nem találok jót. csak 200-ért láttam eddig én meg 100.000 értékben szeretnék. (100.000-110.000) de alig láttam még ilyen netes boltot ahonnan rendelni kell. szám szerint 1-et. várom a válaszokat :)2011. ápr. 21. 20:47
11/23 anonim válasza:
ez nem sim kártya amúgy, hanem egy chip, amit a sim kártya alá bekell tenni, és ellóval kikell vágni egy darabot emiatt a sim kártyából
12/23 A kérdező kommentje:
uhh akkor inkább várok hátha tesz majd fel valaki használtat :P nem tudsz valamilyen netes webáruházat? :) ahol rendelni kell :)
2011. ápr. 21. 22:22
13/23 bp1985 válasza:
Az 02-essel az a baj, hogy letiltják. An angolok sem szaroznak.
14/23 anonim válasza:
itt szoktak legolcsóbbak lenni a használt telók:
hardverapro.hu
15/23 bp1985 válasza:
Ja, és garancia sincs hozzá. Így meg még lopott is lehet...
16/23 A kérdező kommentje:
értem. szerintetek hol érné meg megvenni? leginkább?
2011. ápr. 21. 22:36
17/23 bp1985 válasza:
Hát valami hivatalos helyen. A tiltás pedig biztos, mert tesóm kint él. Hazajött, nem jelentette be, hogy hazajön, és a kártyát is, illetve a telefont is letiltották. Úgy kellett telefonálgatnia, hogy nem lopták el a telefonját. 100 fele csak 3gs-t kapsz, de annál megint vannak jobb, és olcsóbb telefonok újonnan. 4-et nem fogsz kapni 100-ért, csak olyat, amit nagy valószínűséggel tiltanak. 199-ért van speedshopba gyári garanciával új.
18/23 anonim válasza:
T-mobilenál 118-ért el tudod hozni 2 éves hűséggel a legolcsóbb havi 5 ezres csomagban. Ennél olcsóbban bontatlan 100% letiltás mentes iPhone 4-et nem fogsz tudni venni sehol, az előfizetés összegét meg úgyis el tudod használni telefonálásra/smsre/mobilnetre. Én ezt a megoldást ajánlanám.
19/23 anonim válasza:
esetleg a gsmline-nál van még 156-ért. az is gyári független, azt sem tiltják soha az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!