Be tudná valaki linkelni nekem, hogy honnan lehet az igo8 hun navigációt letölteni?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson Xperia X8-ra, amin Android 2.1 van, fel szeretném rakni a magyar igo8-at, de sehol nem találom, ahonnan le lehetne tölteni! Már töltöttem le egyet, megpróbáltam feltelepíteni, de azt írta ki, hogy elemzési hiba! Szóval ha valaki tudna linket adni, azt megköszönném!2011. ápr. 21. 12:25
1/2 anonim válasza:
ezt próbáld meg: [link] nem tudom hogy működik e én nem tudom kipróbálni sajnos de egy próbát szerintem megér.
2/2 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, de ezt írja ki:"please insert your sd card containing igo content files"! Nem tudom, hogy mit jelent! És ez a navigáció ingyenes?
2011. ápr. 22. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!