Megéri Ipod Touch 4g-t venni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 11:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem ennyi pénzért biztos, hogy nem. Igaz nagyon gyönyörű a képe, kamera is szép képeket csinál. De szerintem inkább egy iphone 3gs. Azzal telefonálni is tudsz, és fel tudod oldani hogy HD-t is tudj vele venni. (bár nem tudom, hogy kell-e telefon is).
2/5 anonim válasza:
Simán megéri, nekem is olyan van és nagyon szeretem. A suliban bármikor netezhetek, a buszon játszhatok, folmet nézhetek, zenét hallgathatok. A képernyője gyönyörű. Ha nincs szükséged telefonálásra akkor ne költs 3x annyit egy iphonera.
3/5 anonim válasza:
Megéri, de ahogy az első is írta elgondolkodtató esetleg egy iPhone 3GS hasonló árban. Amivel biztosan előrébb lennél az a mobilnet, ellenben a kijelzője gyengébb.
4/5 Furjadék* válasza:
Én teljesen meg vagyok vele elégedve, énis a képernyőért vettem meg(egyrészt).Ami nekem negatívum, hogy nincs rajta mobilnet, mert ha lenne, akkor lennék maximálisan elégedett.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon megéri sokkal jobban mint egy iPhone ár/érték arányban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!