Melyik a jobb telefon, a Nokia 6500 slide vagy a Nokia N70?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyik sem a legújabb modell. :)
Nekem most van egy Nokia 6500 slide-om, ami jó a kamerája miatt (3.2 MP), de nem symbian-os. Viszont a Nokia N70-nek a kamerája 2 MP-s, de ugyanakkor symbianos, és arra több alkalmazás van, ha jól tudom.
Szerintetek megérné elcserélni a 6500-ast egy N70-esre? Mindkét telefon jó állapotban van, affelől nem aggódom. :)
2011. ápr. 21. 09:15
2/5 anonim válasza:
Ha nem fontos a kamera, akkor szerintem cseréld el. N70 nagyon jó kis telefon, 2 és fél évig nyúztam egyet, sose volt semmi baja, pedig nem is bántam vele túl óvatosan:D és tényleg van rá alkalmazás dögivel.
3/5 A kérdező kommentje:
Kamerát gyakran használom suliba, leckét lefényképezni, ha nem írok vagy éppen felmérő közeleg. :D Szóval az is fontos, de pl. kirándulásokra van fényképezőgép...
Áh, nem tudok dönteni... :S
2011. ápr. 21. 12:06
4/5 anonim válasza:
Na azt én is eléggé kitapasztaltam, szöveget nem jó fényképezni vele...:/
5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem a telefont, de úgy döntöttem, hogy maradok a mostani Nokia 6500-asnál. :P Megszoktam már, és amíg valami baja nem lesz, addig nagyon jó! :) Úgyis csak telefonálni/SMS-ezni, zenét hallgatni és leckét fényképzeni kell. :D
2011. ápr. 22. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!