Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Samsung omnia 7-et venni?

Érdemes Samsung omnia 7-et venni?

Figyelt kérdés

Mindenképpen WP7-es telefont szeretnék, és ezt néztem ki magamnak, de sokan azt mondják, hogy nem érdemes megvenni, mert jönnek a 2 magos telók, és egy fél év múlva kidobhatom a kukába az omnia 7-et.Meg ugye várom a mango updatet multitaskinggal,meg IE9-el, de hallottam már olyat is,hogy ahhoz már újabb hardver kellesz.

Normális válaszokat, ha lehet.

2011. ápr. 19. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Galaxy Ace vegyél ahogy a másik kérdésben is írtad! WP7 rendszer nem a legjobb!
2011. ápr. 19. 15:57
 2/7 blex ***** válasza:

a keynote-on azt mondták, hogy mindenki megkapja a mangót. eléggé szembe menne az eddigi üzletpolitikájukkal, ha nem így lenne.

és valóban lesznek 2 magosak, amik nyilván gyorsabbak lesznek, de állítólag le akarják vinni az 1GHz-es alsó határt 800MHz-re, szóval ha a jelenlegieknél gyengébb telefonok is lesznek később, akkor biztos, hogy az 1GHz-cel nem lesz gond.

2011. ápr. 19. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, az utolsó válasz nagyon hasznos volt:)
2011. ápr. 20. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Vehetsz kétmagos telót is, de az egy kicsit drága lesz :DD
2011. ápr. 21. 15:45
 5/7 A kérdező kommentje:
max. 90eFt.-ot áldoznék rá.
2011. ápr. 21. 16:35
 6/7 anonim ***** válasza:

én várnak a WP7-el míg tényleg kiforr, míg normális lesz a market, és használható lesz.Most azt mondanám rá hogy prototípus.

Lásd HTC Pro 7(nem tudom hogy pontosan ez e a neve), de jó példa, nem forog el a képernyő mindenhol, holott az lenne a normális.Én várnék még minimum egy évet míg Wp7-t vennék.

Különben meg..manapság ha ma megveszel egy okostelót, az 2-3 hónap múlva már réginek fog minősülni, ahogy dobálják a piacra őket..szóval teljesen mindegy.Azt vedd meg amit szerinted kihasználsz és tetszik, ne foglalkozz az emberek véleményével!Mert különben fél évente vehetnél új telót.Sok sikert!

2011. ápr. 21. 19:05
 7/7 A kérdező kommentje:
kössz.
2011. ápr. 21. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!