Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy ace vagy...

Samsung galaxy ace vagy samsung omnina 7?

Figyelt kérdés

melyik telefont ajánljátok jobban? egy árba vannak egyik android másik windows phone op rendszer fút.

melyik a jobb?

2011. ápr. 19. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Omnia 7 már ne vegyél, lassan a WP 7 mobilok is átállnak 2 magosra, android meg 1 magossal eldöcög még 2 évig!
2011. ápr. 19. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem a WP7 jobb, mert sztem az android gagyi, rosszul optimalizát, és sztem összevisszaság az egész.A WP7 sokkal letisztultabb, elegánsabb, mint az android.(nem kell nekemesni, hogy mit képzelek, ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM)

És maga a két készülék.Hardverileg sokkal jobb az omnia, és a kijelzője is super AMoLED, a másiké pedig TFT.

2011. ápr. 19. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Igazából TFT-LCD a Samsung Galaxy ace, nem mind1 mit írsz! WP7 rendszer meg még nem kiforrott, jönnek hozzá dögivel frissítések,majd jövőre ki lehet használni rendesen de kitudja jövőre az 1 magos WP7 telefonok a kukába landolnak majd, mert használhatatlanok lesznek az új rendszer meg erősen a 2 magosra hajaz! Míg az android 1 magos processzor ellátott telefonjai használhatóak lesznek, szerinted miért megy le olyan gyorsan a WP7 telók ára?!
2011. ápr. 19. 15:41
 4/7 blex ***** válasza:
én még olyat is olvastam (több helyen is, ellentétben ezzel a két magos cuccal, amit viszont csak itt látok egyfolytában) hogy lemegy 800 MHz-re a WP7 hardverkövetelménye
2011. ápr. 19. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogyne menne már le??!! Mikor Minimum 1GHZ és 512RAM a követelmény!
2011. ápr. 20. 05:12
 6/7 blex ***** válasza:

most ezt úgy értetted, hogy "hogy menne már le"?

mert akkor nesze neked cikk meg kép: [link]

egy normálisan optimalizált rendszernél ez nem lehet probléma. azt az 1GHz-es határt csak óvatosságból lőtték be, hogy senki ne mondhassa, hogy az új windows lassú és akadozik. de valamivel muszáj több telefont eladni és ehhez egy logikus lépés az alsóbb árkategóriába való beszállás.

2011. ápr. 20. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó előtti válaszolónak:a memória követelmény 256MB!
2011. ápr. 20. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!