Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szoftver frissités. SONY...

Zsolt0428 kérdése:

Szoftver frissités. SONY ericssonon. Mi van ha a hivatalos oldalon frissitek de elcseszi a telefont?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 20:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
elvileg 50 % alatt nem lehet. Gondoltam erre is hátha nem volt elég az akku feszültség. De most megha rádugom azt írja ki h a legujabb szoft van rajta és kilép a program. Viszont a teló továbbra sem kapcsol be csak világít. Kár volt nekiállni frissíteni de nem gondoltam volna h hivatalos programmal gond lesz. Valami ötlet?
2011. ápr. 18. 10:56
 12/12 bp1985 ***** válasza:
Ha 50% alatt volt, akkor nincs mese. Azért írják oda, mert az alatt nem szabad elkezdeni. Ezért töltöttem fel az összes telefont, mielőtt frissítek. Vidd be egy szervizbe, és megcsinálják neked. Nem tudom mit csináltál, mert nem látom, de ha úgy csináltad, ahogy le van írva, tuti, hogy nincs gond.
2011. ápr. 18. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!