Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen indokot adjak?

Milyen indokot adjak?

Figyelt kérdés
Le akarom váltani a telefonomat (LG GD510) mert már elviselhetetlen hogy nem óránként nem találja a hálózatot és még vagy 0,5 óráig keresi stb.... A választott mobile-ról (LG OPTIMUS 2X) a szüleim le akarnak beszélni (nem azét mert LG!) mert hogy : Drága, nagy a kijelző, meg hogy már a mostani telóm is nagy. Milyen indokot adjak arról hogy megkapjam? (igazából a saját pénzemet költeném rá de akkor is az a legnyobb okuk hhogy nagyon drága) Kérlek fejtsétek ki a válaszotokat(+ vélemyén). Akik ellenzik hogy ezt a telefeont válasszam ne is írjanak. Min. 5 mondat!
2011. ápr. 17. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Íme, egy nélkülözhetetlen kellék a majdani, új LG telód mellé

Bors-könnygázspray

[link]

2011. ápr. 17. 19:26
 12/19 bp1985 ***** válasza:
Most raktad fel harmadszorra a kérdésedet. Háby éves vagy, hogy egy optimus 2x kell neked? Menj el dolgozni, és vedd meg magadnak. Vagy elégedj meg azzal, ami van.
2011. ápr. 17. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:

nekem nem jön be inkább az lg optimus 3d venném meg sokkal jobb, a szüleidnek kicsit igazuk van mert szerintem azért mondják mert nem akarják hogy ellopasd én is így voltam iphone 4-et tudtam volna venni(2 éve gyüjtöttem a pénzt)

de a végén nem vehettem mert ahogy ismernek simán kiveszik a zsebemből ugy hogy még észre se veszem.Én a nyáron viszont már télleg veszek mobilt de inkább már samsung galaxy s 2-őt.

2011. ápr. 17. 19:40
 14/19 A kérdező kommentje:

nem vagyok kisgyerek csak non-stop cseszegetnek!

INKÁBB A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!

2011. ápr. 17. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Azt persze nem írod le, hogy hány éves vagy. Tehát kisgyerek.
2011. ápr. 17. 20:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Te meg nem tudsz a kérdésre válaszolni csak ilyeneket írni tehát paraszt vagy.

Tippelj hány éves vagyok ha annyira érdekel.

2011. ápr. 17. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:

Tegyél fel normális kérdést, aztán majd kapsz választ. Csak ahhoz előbb fel kéne nőni.

Nehogy már mi találjunk ki ürügyet 13-14 éveseknek, hogy anyuci végre megvegye nekik a barbiházat meg a matchboxot. Képzelem mennyit dolgozhattál a "te pénzedért".

2011. ápr. 17. 20:46
 18/19 bp1985 ***** válasza:
12-nél biztos, hogy nem vagy több, mert a szövegértelmezéssel problémáid vannak...
2011. ápr. 17. 20:53
 19/19 bp1985 ***** válasza:

Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!

Magyarul: Ugyanazt ne kérdezd meg 3x.

2011. ápr. 17. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!