Milyen indokot adjak?
nekem nem jön be inkább az lg optimus 3d venném meg sokkal jobb, a szüleidnek kicsit igazuk van mert szerintem azért mondják mert nem akarják hogy ellopasd én is így voltam iphone 4-et tudtam volna venni(2 éve gyüjtöttem a pénzt)
de a végén nem vehettem mert ahogy ismernek simán kiveszik a zsebemből ugy hogy még észre se veszem.Én a nyáron viszont már télleg veszek mobilt de inkább már samsung galaxy s 2-őt.
nem vagyok kisgyerek csak non-stop cseszegetnek!
INKÁBB A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!
Te meg nem tudsz a kérdésre válaszolni csak ilyeneket írni tehát paraszt vagy.
Tippelj hány éves vagyok ha annyira érdekel.
Tegyél fel normális kérdést, aztán majd kapsz választ. Csak ahhoz előbb fel kéne nőni.
Nehogy már mi találjunk ki ürügyet 13-14 éveseknek, hogy anyuci végre megvegye nekik a barbiházat meg a matchboxot. Képzelem mennyit dolgozhattál a "te pénzedért".
Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!
Magyarul: Ugyanazt ne kérdezd meg 3x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!