Miért nem tudok belépni a Sony Ericsson Xperia X8-as telefonomon az Android Market-be?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete kaptam egy SE Xperia X8-as telefont. Ez már az újabb X8-as, mert 2.1-es Android van rajta. Na szóval az a baj, hogy nem tudok belépni az Android Market-be. Ez úgy zajlik le, hogy csatlakozok a Wi-fi-re, ami a csatlakozás után fullon van. Rámegyek az Android Market-re. Itt kér nevet, e-mail címet és jelszót. Miután ezeket bírtam és tovább megyek kiírja, hogy várjak 5 percet. Miután ez eltelik kiírja, hogy valami probléma és alá azt, hogy "Connect to Wi-fi". Ha erre rámegyek ujra kezd mindent. Ha valaki esetleg tudja, hogy mi a teendő, akkor legyen szíves írja meg! Köszönöm!2011. ápr. 17. 10:12
1/8 anonim válasza:
E-mail címhez csak a gmail címet fogadja el (ez a google felhasználói fiók). A másik probléma ami így eszembejut az az, hogy kapcsolódás közben hiba lépett fel. Ezzel annyit tudsz kezdeni, hogy többször próbálkozol.
Ha sehogy se akar menni akkor factory reset és akkor rögtön bekapcsoláskor adod meg a gmail címet.
2/8 A kérdező kommentje:
G-mail címet írtam be, azt ami a sajátom itt gépen is. A kapcsolódás közbeni hibára annyit mondok, hogy itt vagyok kb. 20 centire a wifitől meg kb. 20-adszorra próbálom csinálni. Amúgy azt a factory resetet hogy kell csinálni? És az amúgy mi? a telefon ujraindítása?
2011. ápr. 17. 10:45
3/8 anonim válasza:
Én is csináltam már úgy, hogy ott voltam a router mellett de mindig kommunikációs hibát írt ki.
A Factory Reset az meg lényegében gyári állapotába teszi vissza a telefont. Töröl minden adatot a telefonról. Settings->Privacy->Factory Data reset ha esetleg meg akarod ezt csinálni.
4/8 A kérdező kommentje:
És ez esetleg magyarul?, mert hiába fordítom le hülyeségeket ír!
2011. ápr. 17. 14:53
5/8 anonim válasza:
Beállítások-Védett adataim-teljes visszaállítás (vagy valami ilyesmi)
6/8 A kérdező kommentje:
Megvan! :) És mi a kiszolgálócím a fióknál? Oda mit kell írni?
2011. ápr. 17. 19:13
7/8 anonim válasza:
Ugyanez a problémám nekem is.Az lenne a kérdésem ,hogy neked ezen az úton megoldódott? És,ezzel a törléssel a zenék,képek is törlődtek?
8/8 Novák Ricsi válasza:
Ohh köszi sokat segítettetek.:)
az előttem lévőnek ez a válaszom: nekem tökéletesen műkszik, nem törlödött semmim.
ui: én addig givettem a memóriakártyát.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!