Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találtam egy mobiltelefont,...

Bonisz kérdése:

Találtam egy mobiltelefont, egy eldugott helyen, mit tudok ezzel csinálni?

Figyelt kérdés
Egy eldugott helyen találtam egy mobilt. Szét van babrálva nincs benne pinkártya se memóriakártya. Mit tudok ezzel csinánli? Leadom a rendőrségen és ennyi? Lehet belőle problémám ha megtartom?
2011. ápr. 13. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
ha bejelentették az eltűnését imei szám alapján lenyomozhatják és megtalálnak ha bekapcsolod
2011. ápr. 13. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Leadod és ha pár hónapon belül nem jelentkezik érte a gazdája akkor ki kell tölteni egy nyomtatványt és meg lehet igényelni, és a tiéd lehet, Minden talált tárgyra igaz.
2011. ápr. 13. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ja, majd pont egy elhagyott telefonnal fognak foglalkozni, mikor azt is nagy ívben lesz@rta a rendőrség, amikor elvitték a házunk elől a kocsinkat, meg hogy nem egy ismerősöm házába rendszeresen betörnek. Akár meg is tarthatod, vagy eladhatod, vagy valami, senkit nem fog érdekelni, honnan van. Ha nem volt benne kártya se, akkor mást úgyse tudsz vele tenni, nem tudod visszajuttatni a gazdájának.
2011. ápr. 13. 20:21
 4/9 anonim ***** válasza:

esetleg ha vannak rajta contact-ok, üzenetek lenyomozhatod hogy ki a tulajdonos és visszaadhatod neki

egyszer régen találtam egy 3410-est és így adtam vissza.

2011. ápr. 13. 20:23
 5/9 anonim válasza:
Le tudják nyomozni ha az illető jelentette a rendőrségen!( párom ott dolgozik onnan tudom)
2011. ápr. 13. 20:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdemes használni, mert lenyomozhatnak? Ha lenyomoznak akkor mi történhet?? lehet belőle problémám?
2011. ápr. 13. 20:49
 7/9 anonim válasza:
Csak akkor ha a telefon gazdája aki elhagyta bement és jelentette hogy eltűnt vagy ellopták a telóját!Orv gazdaságért megbüntetnek!Főleg ha lopott cuccal kereskedsz!
2011. ápr. 13. 20:57
 8/9 bp1985 ***** válasza:
Leadod a rendőrségen, és amennyiben 6 hónapig nem jelentkezik érte a jogos tulajdonos, akkor megkapod. Ha megtartod, akkor bűncselekményt követsz el.
2011. ápr. 13. 23:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor előbb utóbb leadom
2011. ápr. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!