Samsung Dívánál (s7070) ezt be lehet állítani? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
pl amikor üzenetet írok, vagy írok valamit, akkor elég rossz az ahogy kitalálták.... Nem lehet valahogy beállítani vmi iesmire az írás-t?
Normális,korrekt válaszokat kérek! :) Vagy ha nem is ilyenre, legalább valamire.
2011. ápr. 13. 14:24
1/5 anonim 

válasza:

Ezzel nem lehet mit kezdeni. Ez nem okostelefon, hogy lehessen babrálni ilyenekkel.
2/5 A kérdező kommentje:
akkor mitől 40-50ezer forint?:/
azthiszem kezdem megbánni... :(((
2011. ápr. 13. 15:08
3/5 anonim 

válasza:

Azt én se tudom miért ennyi de a reális ára szerintem kb. 25-30ezer függetlenül, de ennyiért akkor már S5230-at is lehet venni vagy Star II amiben legalább wifi is van és mind a kettő tudja, hogy ha elfordítod a kijelzőt akkor qwerty billentyűzetet kapsz.
50ezerért meg még ezeknél is jobb és jóval komolyabb telót lehet kapni.
4/5 anonim 

válasza:

Ez nem érzékeli, ha elfordítod a képernyőt. Nem tudsz vele ilyet csinálni. Szerintem add el és vegyél egy S5230-at.
5/5 A kérdező kommentje:
hát csak az a gáz, hogy anyu fizeti 2éves hűségnyilatkozattal,nekem meg már 2.nap elment tőle a kedvem egy életre....
istenem...
2011. ápr. 13. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!