Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha van egy kártyafüggetlen...

Ha van egy kártyafüggetlen telefonom, T-mobile-os sim kártyával, akkor a facebbok ingyenesen működik rajta?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 15:34
 1/2 roxor3 válasza:
Igen. T-mobil os kártyával ingyenes müködik, de először menny fel a www.facebook.com oldalra és van a főoldalon hirdeti, hogy mobil facebook. kattints rá ird oda a számod 0630....... és jön majd egy sms és azon a linken fel tudsz menni a facebookra. asszem. 0.facebook.com a cim de nembiztos én telenoros vagyok és a klikk szolgáltatásom van ...
2011. ápr. 12. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom,hogy kell,köszi!:) Csak erre voltam kíváncsi,hogy nem-e csak T-mobile-nál vásárolt telefonnal műkődik.
2011. ápr. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!