Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Domino Quick sim kártya? SOS

Domino Quick sim kártya? SOS

Figyelt kérdés

Valaki segítsen mert nagyon ideges vagyok barátomat bevontam 1 éve májusban a családbarát t-mobilos szolgáltatásba. Nah most én Domino quinck simkártyát vettem neki neten mert nem akartunk 5000 venni rendeset.

Ma fél 3-kor éjjel jött egy sms hogy ö már nincs a családbarátba. Most komolyan 1 évig érvényes a sim? Mert ezt valahogy nem mondták :S azt mondták semmiben sem más mint a rendes sim. Valaki segitsen!! Még sms-t sem kapott a barátom, hogy töltse fel mert lejár vagy meg fog szűnni..semmi :S Ugye lehet újra aktiválni valahogy, mert a számát is rengeteg embernek meg adta nem számitottunk rá, hogy megszűnik :S SOS valaki :(

2011. ápr. 12. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:

A szolgáltatás aktiválása

1. Hívja fel a +36-30/633-6366-os számot.

A szolgáltatás rendelkezésre állási ideje a SIM kártyáról indított első hívás időpontjában kezdődik! Hívása belföldről díjmentes, amelyet ügyintézőink munkanapokon a nap 24 órájában fogadnak.

2. Adja meg ügyintézőnknek a szerződéskötéshez szükséges adatokat

Személyes adatok: személyazonosító okmányában szereplőkkel megegyezők; vagy egyéb adatok (pl. bejegyző végzésben, létesítő okiratban, nyilvántartásba vételről szóló végzésben szereplőkkel megegyezők).

Ezután SIM kártyájával teljes körűen igénybe veheti Domino szolgáltatásunkat.

Az Ön által megadott névre és címre adategyeztető levelet postázunk, amelyben személyes kódot juttatunk el Önhöz.

3. Kérjük, hogy szerződése megerősítéséhez az Önhöz eljuttatott kódot az adategyeztető levelünkben megadott módon küldje vissza részünkre.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben az adategyeztető levélben szereplő kódot - szerződéses adatai megadásától a levélben maghatározott időpontig - nem küldi vissza, akkor SIM kártyáját letiltjuk. Ebben az esetben az egyenlege elveszhet. A letiltott SIM kártyája ismételt aktiválását az ügyfélszolgálati tevékenységet végző T-Pontokban és T-Mobile Partner üzletekben, személyes adatainak egyeztetését követően végezzük el.

2011. ápr. 12. 09:55
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi remélem ilyen egyszerü és csak be kell mennem a t-mobilba.
2011. ápr. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!