Melyik legyen? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Samsung Galaxy S
HTC Desire S
Néztem már teszteket, és arra jutottam hogy Samsung Galaxy S, de félek a gatyi külsőtől, mert azért nem 1 évig tervezem a telefont! HTC Desire S pedig fémből van ami biztos strapabíróbb a készülék is!
Desire (mindjárt jönnek a fröcsögők a fakó kijelzőről)
S-LCD Panel:
S-LCD panel. A Sony új kijelzőtípusáról van szó, melynek használata azért vált szükségszerűvé, mert a gyártó nem tudott megállapodni a Samsunggal a Super-AMOLED panelekről. Kellemes minőségű megjelenítőről van szó, mely mély feketével és élénk színekkel kápráztatja el az embert, napfényben is jól olvasható, betekintési szöge viszont kisebb, mint a Super-AMOLED-nek vagy az iPhone 4 IPS paneljének. A képminőség persze ettől függetlenül is kiváló
Nyomós érv a Desire mellett a Sense, a jobb anyaghasználat, jobb összeszerelés és a (jelenleg) frissebb rendszer. Elvileg majd jön a 2.3 SGS-re is.
Érvek a Samsung mellet: erősebb hardver, jobb kijelző (bár van aki nem szereti ezt a túlszaturált szinvilágot, pl én se), hiába nincs segédfény a kamarához, mégis klasszisokkal jobb. Viszont a Galaxy S gyári rommal laggolni fog, általában le szokták cserélni rövid időn belül valami moddoltra.
Döntsd el neked mi a fontosabb. Mind a kettő nagyon jó telefon, eltérő erényekkel és gyengeségekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!