Roxor3 kérdése:
Mobil Facebook Telenoron?
Figyelt kérdés
Hirdette a facebook én rámentem hogy t-mobilos vagyok beirtam a számomat közbe telenoros vagyok jött üzenet hogy menjek fel a 0.facebook.com os vagy milyen oldalra és dijmentesen használhatom ez tényleg igaz igy??
Am nokia 6300-ás telefonom van és kártyás vagyok....
2011. ápr. 11. 16:35
1/13 anonim válasza:
így fizetsz mint a katonatiszt -hacsak nem wifiről nyomod-
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor most is megy lefele a pénz ha nem használom? am wifin hogy kell? a gépemhez kell csatlakozni?
2011. ápr. 11. 16:55
3/13 A kérdező kommentje:
Am regisztrálni akarok a PannOnline oldalon de aztirja h csak 6 betüböl állhat a jelszóm és csak ugyanaz lehet a 2 de jól irtam és aztirja csak 6 számjegyből állhat
2011. ápr. 11. 17:03
4/13 anonim válasza:
A 0.facebook.com-ot CSAK 30-as telefonról tudod használni, mindenhol máshol egy oldalt kapsz ami kiírja, hogy ez a hálózat nem támogatott. (náze meg számítógépen: 0.facebook.com ) És persze ezért fizetni kell.
5/13 anonim válasza:
"wifin hogy kell? a gépemhez kell csatlakozni?"
a wifi routerhez kell, nem a pc-hez
mintha egy laptoppal neteznél. ugyanúgy.
6/13 A kérdező kommentje:
de a pcm hez a modem és a router egybe van csatlakoztatva mivel 2 gépnek osztja a netet... h tudok a routeremhez csatlakozni?
2011. ápr. 11. 17:11
7/13 anonim válasza:
wifi képes a router? van antenna rajta?
8/13 A kérdező kommentje:
Igen a routeren van antenna. leirom milyen routerem van: Tipusa: Netgear 54 Mbps Wireless Router WGR614 v7
2011. ápr. 11. 17:19
9/13 A kérdező kommentje:
Ott a kép hogy néz ki olyan az enyém az egyik csatlakozik LAN kábel a gépembe a fehér szinü a kék a modembe és fekete az meg az áramellátó.. power.
2011. ápr. 11. 17:26
10/13 anonim válasza:
Nem azért de elolvastátok milyen telefonja van?
Nokia 6300. Nincs benne wifi úgyhogy ez sehogy se fog összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!