Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung i 9000 Galaxy S VS...

Samsung i 9000 Galaxy S VS Samsung Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
Elösször szeretném, hogy leírjátok melyik miben jó...meg ilyenek és aztán végére hogy mellyiket!:) Köszönöm
2011. ápr. 10. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem galaxy s-em van, szóval én arra szavazok! A rémhírrel ellentátben nekem egyáltalán nem fagy! Szépen mennek rajta HD játékok (én az avatart nyúzom :P) jó az e-book olvasás, szépen szól a zene. Ha nagyon nyúzom, van, hogy 1-2 nap alatt lemerül, de ha csak a szokásos dolgokra használom, csak sms és telefon, akkor egy hétig kibirta az akksija. És egyáltalán nem olyan nagy. na jó, a képernyője tényleg hatalmas, de az oldala vékony, az enyémet is kinézik a kezemből, ami valljuk be, nem rossz érzés! :) természetesen nagyon kell rá vigyázni, nem leejteni, nem ellopatni.. :)
2011. ápr. 10. 10:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöom a gyors válaszod!:)) Én is a S gondoltam, de inkább megkérdem és nagyon örülök hogy olyan írt akinek van ezek közül valamelyik:)) És én vigyázni szoktam a telefonomra (le ne komogjam:)) nem egész 2 éve van egy nokia 5800 1x eset le akkor is a szőnyegre olan 1 méterről:)) Akkor visszatérve nyugodt szívvel fogom majd megvenni a S t:))
2011. ápr. 10. 10:27
 3/8 anonim válasza:
azért leírnám az én tapasztalataimat is:D az ace ről én nagyon megvagyok elégedve vele akadozás mentesen megy 1átalán nem karcolódik és az új lenyomatokat 1 "polóba törléssel" el lehet tűntetni a gps méterre pontosan tolja:D s-ről nem tok sokat külseje nekem naon bejön:D hangszóró elég tiszta hangot ad stb.:D
2011. ápr. 10. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A kettő nem egy kategória, mindenképp Galaxy S (már ha csak az árát nézed abból is kiderül)
2011. ápr. 11. 18:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem egy de némileg ugyanolyan jó, tudom hogy a S jobb!! Most ezen a héten nem de majd jövőhéten megveszem:)
2011. ápr. 11. 21:43
 6/8 anonim válasza:
Szia. Nekem egy Galaxy S-em van. Én nagyon megvagyok elégedve vele. Minden nagyon szépen müködik rajta. Egy nagyszerű telefonról van szó. Bár az áráról nem tudok nyilatkozni, mert én karácsonyra kaptam. Majd írd meg, hogy mit választottál.
2011. ápr. 28. 09:26
 7/8 A kérdező kommentje:
1 hete boldog GALAXY S tulajdonos vagyok!! ikádom!!:))
2011. ápr. 28. 15:02
 8/8 A kérdező kommentje:
* imádom:))
2011. ápr. 28. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!