Mennyire karcolódik az érintőkijelző?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A jövőben tervezem, hogy beruházok egy komolyabb telefonra, a legesélyesebb a galaxy s. Szeretném azok segítségét kérni, akiknek már van, hogy leírják tapasztalataikat sérülékenységéről! Nem extrém durva használatra tervezem a telefont, csak érdekel, hogy pl tok nélkül zsebben mennyire érzékeny a karcokra, a kijelző vagy a hátlap.2011. ápr. 9. 22:26
1/6 anonim válasza:
Nekem nem samsungom van ugyan, de hasonló, a hátlap karcolódik inkább, de az sem a zsebből, hanem ahogy inkább az asztalon szoktam arrébb tologatni pl. A képernyő nem karcolódik magától, csak figyelj rá hogy a zsebedben ne a kulcs mellé tedd, táskába szintén nem csak úgy bevágd a sok fémtárgy közé, stb. :)
2/6 anonim válasza:
Nekem Samsung Monte-m van és az elmúlt két hónapban még egy fia karcolást sem szerzett. Vettem hozzá ilyen kis zokni szerű tokot, eleinte mindig bele is tettem, később már nem nagyon, amikor siettem csak bedobtam a táskámba. Inkább csak dzsuvás szokott lenni, hát ugye a tapogatás miatt, vagy ahogy telefonálok szerintem rákerül az alapozóm fele :) De elég könnyen meg lehet tisztítani valami alkoholos cuccal, Nekem pl. ilyen pumpás fertőtlenítőm van, amit az orvosok is használnak, abból ráfújok egy kicsit, aztán zsepivel gyorsan áttörlöm, és máris szép tiszta.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod:)
2011. ápr. 9. 22:41
4/6 anonim válasza:
Jelenleg ZTE Blade-em van, első dolgom volt, hogy rakattam rá védőfóliát a Speedhopban.
Az összes okostelefonomat mindig fóliáztatom megvásárlás után egyből.
5/6 anonim válasza:
Én is beruházok majd ilyen telóra, melyik üzletben veszed, talán tudok segíteni a választásban amit ajánlanak hozzá!:)
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! A T-moblie-ban tervezem a vásárlást, MediaMánia S díjcsomagban!
2011. ápr. 10. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!