Apple iPhone 3Gs-t megéri megvenni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 19:27
1/6 anonim válasza:
Újan nemigen, max használtan. Azt is csak akkor, ha csak az alma jöhet szóba, és nics pénzed használt/új 4esre
2/6 anonim válasza:
használtan is túl drága szerintem
Én ha iphone-t vennék max 40k-ér vennék használtan egy 3G-t azt kész...Felesleges 2-szer annyiér 3GS-t venni, csak annyival jobb hogy kicsit jobb a hardvere, meg a kamerája meg van benne iránytű, ennyi ez nem ér még kétszeres árat.
3/6 anonim válasza:
Bocs h ezt kell mondanom de hülye az a valaki aki azt mondta h a 3g nek 2xese a 3gs
egyáltalán nem igaz kisapám :)
van a 2 ár között vagy 10-20.000 ft
4/6 anonim válasza:
Második válaszoló hülyeséget beszél, az apple mobilok közül a 3g és a 3gs között van a legnagyobb sebességbeli előrelépés, nem beszélve arról hogy a 3gs-re még van szoftvertámogatás a 3g-re már nincs.
Egyébként szerintem megéri megvenni.
5/6 anonim válasza:
pár másodperccel előbb tölti be az alkalmazásokat, az aztán marha jó...amúgy a 3g 40-45k használtan, a 3gs meg 70k ez nemtudom mióta 10-20k különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!