Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » X10 mini pro vagy ZTE Blade?...

Mian kérdése:

X10 mini pro vagy ZTE Blade? Qwerty-st szeretnék most!

Figyelt kérdés

Van most egy ZTE Blade-m, de rájöttem h olyan érintős kéne, ami szétcsúsztatható qwerty billentyűs, és az x10mini igen csak megtetszett...

A véleményeteket szeretném ki kérni, hogy szerintetek melyik jobb! Megtartsam a ZTE Bladet, v cseréljem/adjam el egy x10 miniért?:)

Várom hozzáértők válaszait!

2011. ápr. 9. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
nehogy lecseréld.
2011. ápr. 9. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
X10 mini nem szétcsúsztathatós az sima! Ismerősömnek volt, és lecserélte blade-ra
2011. ápr. 9. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocsi az x10 mini pro az szétcsusztatható. De az ára is nagyobb.
2011. ápr. 9. 18:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, x10mini pro-ra gondoltam a végén!
2011. ápr. 9. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Pici idegesitő.
2011. ápr. 9. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
sztem a zte bladevel gyorsabban tudsz irni mint a mini proval :) szóval necseréld meg a zte amúgyis jobb amúgy te megvagy elégedve vele?
2011. ápr. 9. 19:14
 7/9 A kérdező kommentje:

megvagyok elégedve, csak kell rá fólia meg szilikon tok, ha az ember azt akarja h ne karcolódjon egyáltalán...

Én csak zsebben tartottam 1 hétig, de lett rajta azalatt pár hajszál karcolás:S

Az írással kapcsolatban pedig csak annyi, h még az ujjlenyomat nagyon zavaró, meg télen az utcán kesztyüben lehetetlen használni ugyebár, ill. ha sietek valahova, akkor se lehet megírni gyorsan egy sms-t közbe:)

Multimédia szempontjából se király, bár a hangszóró szerintem jól szól, de pl. a fülhallgató nagyon halk(!)

Gyárival hallgattam rádiót, és buszon alig hallottam...kipróbáltam egy senheiser fülessel, és egy icipicit volt csak hangosabb :/

Videó lejátszás és a netezés tökéletes rajta, csak vannak apróbb szoftveres hibák még a telón, amik szerintem ki vannak javítva az újabb szoftvereken pl. 2.2,2.3...

Nekem gyári van még benne, t-mobilnál vásároltam:)

2011. ápr. 9. 19:49
 8/9 kolo ***** válasza:
A fülhallgató hibájára van megoldás. A mobilarena.hu fórumon keresgess, tuti van rá, egyszer mintha olvastam volna, de nem jegyeztem meg, mert nekem nem olyan telóm van. A kérdésedre: nem javaslom a mostani cserét. Nem rossz az x10 mini pro, de semmivel nem nyújt többet a jelenlegi telefonodnál, kivéve a jobb kamerát és a billentyűzetet. Szerintem várj pár hónapot, most jönnek ki a gyártók az új cuccokkal. Erősebb hardver, nagyobb tudás stb. Ha meg az újabbak között nem is találsz olyat, ami tetszene, addigra a régebbi felsőbb kategóriás telefonok ára is esik szóval tudsz majd válogatni bőven.
2011. ápr. 9. 20:43
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem azok alapján amiket leírtál, neked jobb lenen a mini pro. annak jobb a kamerája, és csak egy dologban lehet rosszabb, abban hogy kisebb a kijelzője, de ezt meg te döntöd el, hogy jó-e neked azt a kicsi, mert ha igen, akkor egyértelműen cseréld el. de ezt csak te tudod eldönteni, igazából mi nem nagyon, mert te tudod mi kell neked :D
2011. jún. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!