Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG...

Mi a véleményetek az LG Optimus GT540-ről?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
rosszak az LG-k
2011. ápr. 9. 16:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy kedves és okos készüléknek tűnő minőségtelen termék. Vásárlása nem ajánlott, habár szerintem az árát megéri. De akkor az ember inkább dobja meg egy kicsit az összeget és vásároljon egy normális Androidos telefont.
2011. ápr. 9. 18:19
 3/6 kolo ***** válasza:

"rosszak az LG-k"

Mert hülye vagy!

"Egy kedves és okos készüléknek tűnő minőségtelen termék. Vásárlása nem ajánlott, habár szerintem az árát megéri. De akkor az ember inkább dobja meg egy kicsit az összeget és vásároljon egy normális Androidos telefont."

Legalább írtál indokot, de nem értek egyet. November óta használok egyet. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Minőséggel semmi probléma nincs, árkategóriában messze a legjobb szerintem. Alternatíva a ZTE Blade (előfordulnak, sőt gyakoriak a pixelhibás készülékek, ami gáz, ráadásul a kijelző felbontása sok a processzornak, lassú kicsit szegényke; rossz a kamerája nagyon), a Sonyericsson X8 (szintén gyengébb kamera, nekem formára se tetszik, de ez egyéni).

Szóval válaszolva a kérdésre: szerintem abszolút vállalható telefon. Sebességben, kamerában, kijelzőben elmarad a sokszázezres csúcstelefonoktól, de minőségi hardverelemekből építkezik, korrekt a tudása, megfizethető az ára (persze ez megint egyénileg változik) és szerintem szép is.

Itt egy kis olvasmány róla: [link]

2011. ápr. 9. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Hülye vagy te !

Mindenki tudja, hogy az LG-k rossz minőségűek.

A képernyőjük romlik el hamar lehet neked nem de nagyon nagyon sok embernek. Inkább X8 vagy ha van több pénzed akkor Galaxy 3. Amúgy meg nem mindenkinek fontos a kamera...

2011. ápr. 9. 21:16
 5/6 kolo ***** válasza:

Bocsi off:

"Hülye vagy te !

Mindenki tudja, hogy az LG-k rossz minőségűek.

A képernyőjük romlik el hamar lehet neked nem de nagyon nagyon sok embernek"

És ezt a végletekig precíz, analitikus kijelentést mire alapoznád? Egy éven belül a második LG-met koptatom, semmi bajuk nincs minőségileg. Nem azért a másodikat, mert tönkrement volna, hanem, mert hamar váltom a telefonjaim (kütyüb*zi vagyok sajna...). Elnézést egyébként, hogy lehülyéztelek, bunkó voltam.

Egy dolgot elismerek at LG telefonokkal kapcsolatban. Zárt rendszerűt ne vegyél. Azzal sajnos nem jók a tapasztalataim (soknak nem, elég felnézni egy ilyen fórumra). Sajnos azok sok esetben tele vannak szoftveres hibával.

Viszont itt most a GT540-esről volt szó, ami Androidos, szoftveres probléma nem áll fenn. Hardveresen meg csak ismételni tudom önmagam, semmi problémát nem tapasztaltam. Lehet, hogy hibásat fogtál ki, ha rosszak a tapasztalataid, vagy csak hallgatsz egy "urban legend"-re. De pl az iPhone esetében is van egy csomó hibás (az Apple is olyan hibaszázalékkal dolgozik, mint a többi), ott mégis az a kép alakult ki az emberekben, hogy az hűdenagyonprémium. Szóval az LG telefonos divíziójáról el lehet mondani, hogy nagyon nagyon sokat fejlődött az elmúlt években. Most jelenleg a Samsung mögött a harmadik legnagyobb telefongyártó és nem véletlenül. Az új Androidos termékpalettája meg kifejezetten kellemes, árban is sokszor alá tud menni a többinek, ráadásul ugyanazt a minőséget nyújtja. Ezért védtem meg ezt a márkát kicsit vehemensebben a kelleténél. Egyébként nem vagyok "fanboy", minden márkát szeretek. :) És mégegyszer elnézést a modoromért.

2011. ápr. 10. 00:04
 6/6 kolo ***** válasza:

Megint bocs és egy kis off:

Ja azt még hozzátenném, hogy az iPhone 4 kijelzőjét az LG gyártja! Szóval a telefon egyik legnagyobb ütőkártyája, az IPS technológiájú (LG fejlesztés) "Retina Display", ahogy nevezi az Apple az valójában LG termék. (Az Apple egyébként nem gyárt hardvert, beszállíttat. Pl a processzort a Samsungtól szerzi, a memóriamodult is stb)

2011. ápr. 10. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!