Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb? Samsung Omnia...

Melyik a jobb? Samsung Omnia 7 vagy HTC HD7?

Figyelt kérdés
Omnia 7 vagy HD7 a jobb? Melyik és miért? (ne offoljatok és a kérdésemre válaszoljatok, és NEM ÉRDEKEL AZ ANDROID MEG MÁS TELEFON!!!!)
2011. ápr. 9. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:

htc-nagyobb kijelző, hangszínszabályzó a zenelejátszóban

samu-kicsit jobb kijelző, jobb minőségű ház

2011. ápr. 9. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy az OMNIA 7. Mind lehet nagyobb a kijelző a HD7-ben, ha az fakó, szintelen és betekintési szöge gyakorlatilag nincs. Igen, mind telefon is sokkal elitebb, összerakottabb az OMNIA 7, akkumulátorban is veri a htc-t. Továbbá ami a htc-k nagy hátránya, az a kamera. Jelenleg egy olyan htc készülék sincs, amelyben a kamera ütné az átlagot. Továbbá kamera funkciókban is részletesebb a Samsung. Mindenképp több előnye van, mind hátránya és az ára is barátságosabb az OMNIA 7-nek.
2011. ápr. 9. 18:26
 3/8 anonim válasza:

Nem megsárteni akarlak, de látom, hogy nem dolgoztál mindkét készüléken, mert hanem ez a kérdés fel sem tevődőtt volna. Az Omnia7 kijelzője nem kicsit jobb, hanem sokkal jobb. Főleg a Wp7-nél fontos a mély fekete, a világos fehér és a szép szinek. A fekete a HD7-en valami szürke, a fehér, az fehérnek tűnik, mig melléje nem teszed az Omnia7-et, akkor az is szürke, a szineket meg nem kivánom kommentálni, mert kritikán aluliak. Az is igaz, hogy a kamerája nem üti a szinvonalat a Hd7-nek, funkcióban is eléggé vérszegény. Továbbá elég kézbe venned a telefonokat és máris rájössz, hogy az Omnia7 sokkal úgymond Wp7-esebb, mint a Hd7. Sokkal jobb anyaghasználat, összeszerelési minőség, egyszerűen mind telefon is jobb. Mindenképp próbáld ki mindkét telefont és te magad is rájössz az Omnia7 titkára.

P.S. Ugye röhögtetsz a hanghszinszabélyzóval? Én mikor zenét hallgatok, úgy is a telefon oldalán húzom fel, továbbá mivel az Omnia7 keskenyebb, ezért nála kényelmesen fel lehet húzni használat közben is, mig a lapát Hd7-et átfogni sem könnyű, nemhogy a hangszint húzzuk gombokkal. Gondolom ezért is került a lejátszójába.

2011. ápr. 9. 18:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigieket! Lécci irjatok meeeg! :)
2011. ápr. 11. 21:28
 5/8 kolo ***** válasza:
Túl sokmindent nem lehet hozzátenni... Mindent leírtak már az előttem szólók. A htc-ket a legtöbb esetben a Sense kezelőfelület adja el és a minőségi összeszerelés, anyaghasználat. WP7-nél a Sense kilőve, az anyaghaszálat még csak-csak, de az Omnia egyértelműen jobb választás.
2011. ápr. 12. 03:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sokat segítettetek! Minden választ felfokoztam :)
2011. ápr. 12. 22:11
 7/8 anonim válasza:
nekem van egy eladó Samsung Omnia 7-esem, ha érdekel.
2011. ápr. 14. 21:21
 8/8 A kérdező kommentje:
csak kovancsisagbol kerdeztem...bocs de nem...de azer kosz
2011. ápr. 15. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!