Megéri sms-ben elküldeni a 1750-re a klikk szót?
Figyelt kérdés
Tudjátok, amit a Telenor reklámoz, h felokosíthatod vele a telefonod és 3 hónapig ingyen netezhetsz. Működik? Megéri?2011. ápr. 9. 11:37
1/4 anonim válasza:
Ha akarsz a telefonodon netezni (havi 100 MB és nincs túlforgalmazási díj ha túllépnéd csak sebességcsökkenés) és ki tudod fizetni a 4. hónaptól kezdődő havidíjat akkor igen.
De ha nem akarsz netezni a telódon, illetve nincs havi 1000 forint amit a 4. hónaptól kell fizetned akkor nem.
2/4 A kérdező kommentje:
És ezt bármikor le lehet mondani?
2011. ápr. 9. 11:59
3/4 anonim válasza:
Nincs hozzá hűségnyilatkozat, se hűségidő szóval szerintem igen. De ha arra játszanál, hogy háromhavonta újra aktiválod el kell, hogy keserítselek. Az ingyenes időszakot csak egyszer tudod felhasználni.
4/4 CukrosVirsli válasza:
oké értem de nekem else küldi a 1750 re:S miért ?
SE c702 van . és nemértem miért nem küldi el :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!