Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érvényes a garancia a megázott...

Érvényes a garancia a megázott telefonra?

Figyelt kérdés
eső-bicikli-telo a zsebemben utána nem kapcsolt be majd hajszíárítóval megpróbáltam kicsit kiszárítani sikerült mivel eltűnt a vízpára a kijelző plexi alól viszont a hátérben sötétebb foltok jelentek meg amiről fogalmam sincs micsodák lehet a hajszárítotól volt bár nem hiszem mer direkt nem olyan közelről fújtam csak annyira amennyire a kezem bírta a telo egyébként működik csak a hangerőgomb szart be
2011. ápr. 8. 19:01
1 2
 11/20 bp1985 ***** válasza:
Hiába viszed be, mert beázásra NINCS garancia. Tökmindegy, hogy hol a szerviz, lehet akár a Holdon is, akkor SINCS rá garancia. A hajszárító meg a legrosszabb dolog, amit tehettél a telefonnal. Igen, észreveszik, mert látszik a kijelződön, meg a panelon. A szervizest soha nem lehet átverni. Hozzám is naqponta jönnek, hogy nem jó a vinyó, egyszer megállt. Amit az user cseszett el, azt vissza lehet következtetni, szakvéleménnyel.
2011. ápr. 9. 12:16
 12/20 A kérdező kommentje:
na de ez a lényeg pl pannonnál is haverom telója rossz volt nem kapcsolt be bevitte és nem szarkodtak a vizsgálattal egyből adtak másikat neki
2011. ápr. 9. 12:49
 13/20 bp1985 ***** válasza:
Igen, 3 napon belül adnak újat, amúgy meg csere. A pannon nem cserél telefont, max a gyártó. Dolgoztam ott, tudom hogy működik a dolog:) Azért cserélték neki, mert nem volt gazdaságos a javítás, de beázásra akkor sincs garancia.
2011. ápr. 9. 13:23
 14/20 A kérdező kommentje:
De nem nézték meg neki rajta semmit csak nem kapcsolt be akár be is ázhatott volna. Mégis simán kapott másikat.
2011. ápr. 9. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
Értsd már meg! Te cseszted el a telefont, ezért nem érvényes a garancia! Nem a gyártó hibája, hogy eláztattad a telefonodat!
2011. ápr. 9. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:
gyerekek a jó öreg 3310-eseket visszasírom :D azokat simán megúsztattam a Balatonban, gond nélkül működtek utána tovább...
2011. ápr. 9. 14:58
 17/20 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele teljes mértékben h. az én hibám h. meghibásodott DE ha neaggyisten beviszem aztmondom rossz a kijelző aztán adnak mingyá másikat akkor mi van mert ienről is hallani.
2011. ápr. 9. 18:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Bazz mekkora répak vagytok ma bementem t pontba és szó nélkül kicserélték. Mentsegeteke rosszul tettem fel a kérdést nem arra voltam kíváncsi h. Tenylegesen érvényes-e a gari hanem h van e rá esély h helyből kapok e újat szarakodas és vizsgálat nélkül a válasz igen de pasas is mondta h ennél a telonal csak csere van
2011. ápr. 13. 16:26
 19/20 anonim ***** válasza:

répa az anyád :)

na akkor örülhetsz :)

2011. ápr. 13. 16:32
 20/20 A kérdező kommentje:
örülök is
2011. ápr. 13. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!