Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a nokia C7-ről?

Mi a véleményetek a nokia C7-ről?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
kula
2011. ápr. 8. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Így van, jobb ha hallgatsz asdfvb ő tudja mitől döglik a légy! ;)
2011. ápr. 8. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Ő tudja mitől döglik a légy, de úgy is én vagyok a kategória toplista élén. :P :D

De amúgy igaza van, teljesen elavult, lassú oprendszere van, hardveresen eléggé le van maradva, habár ezt a degenerált Symbian úgy sem követeli, de a kamerája, az már tényleg kritikán aluli. Egyáltalán nem tanácsolom vásárlását.

2011. ápr. 8. 17:11
 4/10 anonim válasza:
Miért te itt ki vagy?? Kiss Alpár ??
2011. ápr. 8. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem C7 van és nem értem mi bajotok vele. Teljesen jó telefon. A kamerája szerintem kimondottan jó, de hát kinek mi a jó....

Én ajánlom neked.

2011. ápr. 8. 17:44
 6/10 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert eddig csak jót hallottam felőle és gondoltam beruháznék eggyre:) egyedül amit hallotam h szar benne az a symbian
2011. ápr. 9. 02:29
 7/10 anonim ***** válasza:

AZ lehet, de még mindig jobb, mint a Nokia E51-ben......

Szerintem érdemes beruáznod rá, mert jó kis teló!

Én nem bántam meg.

2011. ápr. 9. 08:46
 8/10 anonim ***** válasza:
annyi pénzért fényévekkel jobb telót kaphatsz, de nekem mindegy úgyis megfogod bánni
2011. ápr. 9. 13:22
 9/10 A kérdező kommentje:
de ne azt oszd nekem h megfogom bánni hanem h szted melyik telefonok fényévekkel jobbak ilyen árnál?
2011. ápr. 10. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy Ace, HTC Legend
2011. ápr. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!