Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri megvásárolni a Samsung...

Megéri megvásárolni a Samsung Galaxy S (GT-I9000) telefont?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 8. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
ezt éri meg: [link]
2011. ápr. 8. 14:10
 2/13 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem. lécci a kérdésre válaszolj köszönöm szépen.
2011. ápr. 8. 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
na jó megéri, de mondjuk itt: [link]
2011. ápr. 8. 14:16
 4/13 A kérdező kommentje:
köszi. eddig iphone fan voltam, de gondoltam ez is jó
2011. ápr. 8. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Megéri. Én akár a kezemet is tűzbe teszem e mellett a Desire HD mellett. Igaz, hogy annak kezelőfelülete jobb, de ennek a képernypje messze nem a htc szinten van, kamerában meg átlagos, de a htc-knél átlagosan felüli. Mérlegelni kell, hogy mik az előnyök és hátrányok, és nálam bizony a Galaxy S veri a Desire HD-t. Vegyed nyugodtan.
2011. ápr. 8. 14:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Galaxy S veri a Desire HD??!!, ugye ez most csak vicc akar lenni, mert annak elmegy!
2011. ápr. 8. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Számomra veri. Mindennap készülékekkel foglalkozom, nap mint nap jár a kezembe mindkettő, de nekem a Galaxy S-ben több előny van, mint hátrány, a Desire HD-vel szemben. Kezde a Desire HD-nél azt a fakó, szintelen képernyővel, ami mindaddig elmegy, mig nem teszünk mellé egy másik csúcsmobilt, na akkor égés és gáz. A kamera nem digitális fényképezőgép, de még a mobilokban elfogadható szintet sem üti, a funkcióiról ne is beszéljünk. A Galaxy S akkumlátorának ideje ha rossz, akkor a Desire HD-jé katasztrofális. És sorolhatnám a többi ilyen apró, de számomra lényeges különbséget. Viszont kezelőfelületben jobb, RAM-ban több, habár ez sem a flash tartalmaknál, sem egyéb netes oldalaknál nem érződik, játékoknál még annyira sem. Ha multimédia, akkor Galaxy S és számomra az a legfontosabb. A többi parasztvakitást meg fel lehet dugni. Ez az én tapasztalatom és véleményem, amit megkérdőjelezni semmi jogod nincs, mert a pofádba lépek. Inkább menj, próbáld ki és ismerkedj mindkettővel hónapokig, mert én sem a Media Markt-os élményeimmel vonom le ezeket a következtetéseket.
2011. ápr. 8. 16:48
 8/13 anonim ***** válasza:
11%
Nana vegyél vissza magadból a "pofádba lépek szövegeddel"!
2011. ápr. 8. 17:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék hogy foglalkozol minden nap telefonokkal a "pofádba lépek" szöveggel...Bemegy a vevő hozzád és te mondod hogy ha nem veszi meg a telefont a pofájába lépsz? Szép...10 évesen üzletet nyitni nemjó
2011. ápr. 10. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:

"asdfvb válasza:

na jó megéri, de mondjuk itt: [link]

Én is ezen az oldalon lesem,mert tényleg a legolcsóbbnak találtam..

Viszont ehhez jár az összes tartozék ennyiért? Meg itt kártyafüggetlen? Magyar menüs?

Mert általába ha vhol jóval olcsóbb vagy csak egy töltőt adnak, vagy nem magyar menüs...nem tudjátok esetleg??

Mert számomra nem egyértelmű!?

2011. ápr. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!