Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kaptam valakitől SMS-t,...

Kaptam valakitől SMS-t, viszont azt állítja nem küldött. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kaptam egy SMS-t egy ismerősömtől, mikor beszéltünk msn-en mondtam neki hogy olvastam az sms-ét, de ő állította, hogy nem küldött semmit, sőt, azt is mondta, hogy 1 hete nincs telója, de a kártya nála van. A szám stimmelt, szóval csak tőle jöhetett. Most akkor mi lehet? :S Elég furcsa ez nekem.
2011. ápr. 8. 08:58
 1/7 Tinker Bell ***** válasza:

Szerintem csak kamuzik!

Egyébként volt benne valami értelmes is? Vagy csak egy üres SMS volt?

2011. ápr. 8. 09:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Teljesen értelmes, meg is lepett, gondoltam hogy nem nekem szánta, de azért annyira ciki nem volt, hogy ekkorát kelljen miatta kamuzni, meg lehetett volna mondani hogy bocs nem neked szántam. (tehát nem olyasmi volt benne hogy este van kedved egy hatalmas ....-hez? vagy hasonló xD)
2011. ápr. 8. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:

milyen telefon? Nokia?

Mármint az ismerősödnek milyen telefonja van?

2011. ápr. 8. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:

várj te lány vagy vagy fiú? volt valaha olyasmi, h tetszik valaki valakinek?

Mert lehet, hogy ez a sajátos módja a felkérésnek, hogy legyetek együtt...

2011. ápr. 8. 09:17
 5/7 A kérdező kommentje:
ha jól tudom samsungja van, vagyis ahogy állítja csak volt, merthogy 1 hete nincs, amúgy igen, volt köztünk valami, de akkor miért tagadná le az sms-t? (:
2011. ápr. 8. 09:20
 6/7 anonim ***** válasza:
csak azért kérdeztem mert Nokiáknak van eg olyan jellegzetes hibájuk, hogy maguktól a legutolsó számra ahová smst küldtek elkezdenek smst és mmst küldeni. ez szoftverhiba mit frissítéssel korrigálni lehet. Persze ahhoz bent kell hogy legyen a kártya is
2011. ápr. 8. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:
biztos nem neked szánta, csak félrenyomta aztán kamuzott ennyi, most ebbe mi a nagy szám?
2011. ápr. 8. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!