Nokia C5-03-mat lehet kapni fehér színben a T-Mobile-nál?
Figyelt kérdés
A honlapon sajnos csak a fekete szín van feltüntetve, de azért még reménykedem :)2011. ápr. 7. 22:19
1/16 anonim válasza:
Legokosabb, ha felhívod a T-Mobile ügyfélszolgálatát vagy egy nagyobb T-Mobile szaküzletet, hogy tartanak-e fehérben.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A héten megyek be a T-Mobile-ba és megérdeklődöm, aztán leírom neked, ha szeretnéd :)
2011. ápr. 11. 19:40
4/16 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretném ha leírnád, ugyanis én is ilyet vettem feketében múlthét pénteken. Már vártam, hogy megvehessem és mondanom sem kell, hogy egy mini számítógép ez a telefon. Rettentő jó. Majd írj. Fehérben is csodaszép :-)
5/16 anonim válasza:
Nem tudom ugyan, hogy neked van-e kedvezmény a T-nél és hogy mennyiért veszed, de pl. a MobilX-ben 100% hogy van fehér és bruttó 41.900 Ft 2 év gyári Nokia garival.
6/16 A kérdező kommentje:
Húú, remélem is, hogy olyan jó mint ahogy mondod :) Utána olvastam neten és nem írtak róla túl sok jót, összegezve annyit, hogy "egy visszafejlődött modell". De én bízom azért benne, néztem róla videókat, és szépnek és okosnak tűnik :)
Igen, lenne kedvezményem, olcsóbban tudom megvenni, úgyhogy sajnos a MobilX-es lehetőség nem jó :(
2011. ápr. 11. 21:35
7/16 anonim válasza:
ár/érték arányban kitűnő. másrészt azok a tesztelők elég nokia ellenesek. ha megnézed, akkor a csúcsmodellt is dekradálják. úgyhogy azokra én sosem adtam. beleraksz egy 16 gb-os kártyát és téged is tökéletesen kiszolgál. mind zene, filmnézés, gps, netezés, skype, msn, játék, képek/videók készítése. én ezeket már mindet teszteltem és nekem bevált.
8/16 anonim válasza:
csak arra figyelj, h a gyári 2 gb-os kártyán lévő térképeket másold át a nagyobb kártáyra -ha cserélsz-. a "cities" nevű mappát, úgy ahogy van.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de szerintem elég a 2 gigás kártya. iPodon szoktam zenét hallgatni, ezért a telefonra csak párat teszek csengőhangként :) Így marad sok hely a képeknek, amiket csinálok vele.
2011. ápr. 12. 13:12
10/16 anonim válasza:
1,2 gb szabad hely lesz a 2 gb-ból mert a térképek elfoglalják a többit. de ha filmeket nem raksz rá, akkor elég :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!