Sonyericsson X8 2.1-t vagy Samsung Galaxy Mini-t vegyek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok?Melyiket érdemesebb??2011. ápr. 7. 17:27
1/13 anonim válasza:
tudom, hogy nincs benne a kérdésben de Galaxy 3-at
2/13 anonim válasza:
egyedül akkor megfontolandó, ha nem akarod buzerni a telefont, bár a mininek nagyon csúnya a képe, ezért akkor is x8. ha viszont akarod moddolni, akkor mindenképpen x8.
imádom a sajátom. 2.3.3as
3/13 anonim válasza:
Szerintem a minit vedd meg!
Kis felbontása van de attól még nagyon jó.
2.2-es Android van rajta ami az X8-on garanciavesztés nélkül lehetetlen.:)
Viszonylag gyorsabb mint az X8.
Jobb az összeszerelése.
Nagyobb ROM stb.
Am nekem HTC Desier HD van. :)
4/13 anonim válasza:
igen, szar a képernyője, ami az eész telefonra rányomja a bélyegét. azt nézegeted órákon át, és nem azt, hogy milyen jü a kialakítása. láttam galaxy minit. azt a képernyőt nézegetni mazohizmus
5/13 anonim válasza:
A Mini képernyőjének csak egy halandzsa, ismerősnek és a testvéremnek is Mini-je van, és érdekes módon mind a kettőn tökéletesen lehet látni mindent, pixelt szinte észre sem venni.Csak a sok Samsung ellenes mondja ezt, aztán aki ki se próbálta csak átveszi ezt a hülye szöveget.
6/13 anonim válasza:
előbe raktam le az x8am a mini mellé...
csillagvirág.
7/13 A kérdező kommentje:
Mindenképpen meg fogom nézni élőben is mind a 2-t mielőtt megveszem valamelyiket.HD felbontásu videókat néztem a Samsungról és nem nagyon láttam pixelesnek.Mindenképpen az lenne a jobb amelyik hosszabb távra kinál lehetőségeket.Ha a sony-t lehetlesz frissiteni akkor mindenképpen azt veszem mert igazábol csak a 2.2es android miatt tetszik a samsung.
2011. ápr. 7. 20:28
8/13 anonim válasza:
nyilván nem pixeles, mint a super márió az eslő verzióban, de nagyon kevés arra a felbontás. és igen, sonyra is fel tudod húzni a 2.1, 2.3at. továbbá nekem jobban tetszik a sonys kinézetű android is
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sokat segítettetek ;)
2011. ápr. 8. 17:48
10/13 A kérdező kommentje:
Az androidra visszatérve néztem videokat a 2.3as androidos X8asokrol és sztem zsir nehéz megcsinálni?Sok a kockázata?
2011. ápr. 8. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!