Nem tudok felmenni a 0. facebook.com-ra (t-mobilos vok), mert a telom nem talál wifi hozzá férési pontot, pedig erre wifi nélkül is fel kéne tudnom menni, nem? Hogy tudnám megcsinálni?
Figyelt kérdés
Samsing B5310 Corby Por-m van2011. ápr. 7. 14:09
1/7 anonim válasza:
Nincs engedélyezve a net vagy nincs beállítva.
2/7 A kérdező kommentje:
beállítani h lehet?
2011. ápr. 7. 14:19
3/7 anonim válasza:
Felhívod az ügyfélszolgálatot és kéred, hogy engedélyezzék az alap netcsomagot vagy küldjék el a beállítást.
4/7 anonim válasza:
Wifivel amúgy sem megy a 0.facebook...
5/7 anonim válasza:
a szolgáltatót kell felhíni és engedélyezik.
6/7 anonim válasza:
én a WLAN- ba akartam belépni, ami a wifi ha jól tudom, de utána és azóta nem tudok belépni én sem. mindig azt írja ki hogy nincsen WLAN kapcsolat meg hogy időőtullépés.. pedig nekem fontos lenne..::S
7/7 anonim válasza:
Kicsit feljebb olvasnál akkor oda van írva, hogy wifin nem megy a 0.facebook.hu. Akkor simán lehet használni a rendes facebookot.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!