Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb Milestone a...

Melyik a legjobb Milestone a 3-rom közül? (lent)

Figyelt kérdés

Milestone, Milestone 2 vagy Milestone XT720

ár érték arányra gondolok hogy melyik a legjobb és a 2.

2011. ápr. 6. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:

1. Milestone 2

Nekem amúgy 720-asom van. A mindennapokban egész jól használható viszont amit a Motorola leművelt ezzel a telefonnal az nem normális. Ha megnézel egy reklámfilmet róla akkor szép és jó meg mennyi minden van benne pl. flash támogatás, HD videó felvétel közben meg a valóság, hogy nincs hozzá flash támogatás ami kiküszöbölhető lenne a 2.2-es frissítéssel de az meg nincs hozzá csak a koreai Motoroi változathoz, a HD videó felvételnél meg nem is a minőséggel vagy a felbontással lenne baj, mert az szerintem egy telefonhoz képest nem rossz de nincs meg a 24fps (amivel reklámozzák) és ha visszanézel egy felvett videót elég sokszor beszaggat ez az egész. Azonkívül előfordul, hogy véletlenszerűen újraindul (ez nálam szerencsére nem jelentkezett) és annak ellenére, hogy egy fényképezésre kihegyezett telefon hatását kelti elég lassan kel életre a kamera és a készített képet lassan menti el. Viszont minőségre ezek is egy telefonhoz képest egész jók, sötétben meg egyenesen szuper a xenon vaku miatt. De legalább vannak hozzá főzött romok és sokkal jobban megy vele a telefon mint a gyári 2.1-el.

Annak ellenére, hogy mennyire egy elcseszett telefon és ezért a pénzért szerintem elvárható lenne némi nemű támogatás meg normálisan működő funkciók de nekem megfelel a telefon, a főzött romokkal meg már-már tökéletes. (igaz a média gomb és rádió közben hangerőszabályzás nem megy de így is jobb mint gyárilag)

2011. ápr. 6. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!