Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire HD vagy LG Optimus 2x?

HTC Desire HD vagy LG Optimus 2x?

Figyelt kérdés
Ki melyiket választaná és miért?
2011. ápr. 6. 18:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyértelmű hogy HTC.Az lg-k nem jók.
2011. ápr. 6. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
hát nehéz kérdés...az lg jobb, viszont a márka miatt nem venném meg. Inkább megvárnám az S2-t nemsokára meglehet majd venni
2011. ápr. 6. 18:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Lg-t szerintem sose vegyél.
2011. ápr. 6. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
s2
2011. ápr. 6. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
HTC DESIRE HD fakó a színe! Akkor inkább HTC Desire S!
2011. ápr. 6. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az optimus 2x.

Az LG-nek félálomban olyan a teljesítménye, amiről a HD csak álmodni mer. Nem kell félni az LG-től, teljesen megújult a márka, és igencsak odatették magukat :)

Ha érvek kellenek, akkor Tegra 2 processzor, HDMI kimenet, szebb színek a kijelzőn.

2011. ápr. 7. 22:56
 7/11 anonim válasza:
Anyag szempontjabol Lg-t vennek , samsung s2 sem kell mert muanyag. 8,49 mm vastag lesz (talán ez az eddigi legvékonyabb mobil), valamint 116 gramm. Ez könnyűnek hangzik, nem biztos, hogy jó döntés. Ha túl könnyű azt jelenti hogy telefon a méretéhez képest, olcsó, műanyag, plasztik darab.Másképp én s2-t venném meg teljesitmeny szempontbol.De ha jól meggondolom magam akkor egyiket sem venném meg, Htc DHD-t vennék, abban aztán van anyag és teljesitmény , persze picit gyengébb mint az s2 vagy lg opt x2 de ez csak a proci miatt van ...
2011. ápr. 26. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:
én inkább samsung galaxy s 2-t vennék
2011. máj. 1. 14:34
 9/11 A kérdező kommentje:
jaja én is azt fogok venni ( SGS2) csak kíváncsi voltam hogy mennyire érdekel titeket ez a kérdés :D . Meg hát azért sok dolgot tudtam meg, és köszönöm az összes válaszolónak h írtatok ;)
2011. máj. 1. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
az sgs2 túl jó lett sajna :D
2011. máj. 1. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!