Ha van előfizetésem és wifim is akkor ez nem fordulhat elő, ugye?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ha előfizus vagyok és wifit szeretnék használni, akkor ezt hogy tudom meg hogy nem a számlámra megy a ....
Mert tudok kapcsolódni a belvárosban rendesen a wifire a kérdésem az hogy hoggyan tudom biztosra hogy wifiről netezek?, Ezt be kell állítani, vagy ha a wifi be van kapcsolva, akkor onnan megy a net
2011. ápr. 6. 15:54
1/1 anonim válasza:
Pl. Opera Mobile böngészőnél be lehet állítani, hogy mi legyen az alapértelmezett netkapcsolat. Másrészt javasolt is az Opera Mobile használata. Teljesértékű böngésző. Mintha egy kéziszámítógépen neteznél. De már a 11-est tedd fel. Az a legújabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!