Milyen feltételei vannak, hogy ingyen tudjak Facebook-ozni a T-Mobile-nál?
A T-Mobile oldaláról nem bírom kibogozni...
Csak kell venni egy kártyát és kell hogy legyen egy olyan telefonod, ami nem WiFi-s, vagy telefont is kell tőlük venni? Az oldal nekem nem teljesen tiszta. Tehát mit kell vennem (milyen kárty/csomag, telefon, stb...) hogy ingyen tudja Facebook-ozni?
Először is, kell venned egy T-Mobile- os kártyát (szerintem dominosat válassz, tehát ne előfizetéseset!), és persze egy mobil is kell, mert egy 20- as, vagy 70- es telefonba nem rakhatod be a T-Mobile- os kártyát... Ha csak nem kártyafüggetlen a telefonod. Utána felmész a Facebook fiókodra, rányomsz arra, hogy Profilom -> Fiókbeállítások -> Mobil. Ott fogsz találni egy ilyet, erre kattints; Tovább a Facebook Mobile-ra » . Aztán a Nézd meg az utasításokat gombra klikkelj, országnak hagy meg, hogy Magyarország, és a következő rubrikába a T-Mobile Hungary kerüljön. Aztán a tovább gomb. Utána hagyd azon, hogy Ország: Magyarország (+36). Aztán pedig írd be a telefonszámodat, úgy, hogy pl.: +3630-123-456-7
Fontos, hogy így írd be! Alatta van egy kipipálható rész, hogy megjelenítse- e az adatlapodon a telefonszámodat... Én a helyedben azt kivenném. :) Végül pedig a "Link küldése sms- ben" gombra nyomj. Kb. 1 percen belül kell kapnod egy sms- t, ezt ne töröld ki, az itt található linkről tudsz majd felmenni a Facebook- ra, csak így lesz ingyenes, ha erről a linkről mész. Hát röviden ennyi.:) Remélem tudtam segíteni.
Elsőnek köszönöm, tehát ha van egy kártyafüggetlen telefonom akkor semmi más csak egy T-Mobil-os Domino kártya kell és kész (+ a facebookon az utána lévő tortúra)
Másodiknak mondom, hogy csak külső hivatkozás, és kép-, illetve videótartalom amiért fizetni kell, meg az alkalmazások (pl. Phrases v. FarmVille), üzenet, adatlapnézés, lájk, komment... ingyenes!
Harmadiknak mondom, hogy TUDOM, hogy van kereső, de ott már csak konkrét mobiltelefonfajtákra találtam rá, illetve a hosszadalmas fészbúk proecdúrában elakadtakat. Ilyen kérdést nem láttam, de ha volt, akkor sajnálom, hogy megsértettelek és ki merészeltem tenni ezt a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!