Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A HTC Desire mennyire nőies?

A HTC Desire mennyire nőies?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:

semennyire :D

sztem az a kis görgő ami a telefon alján van az nőknek valónak tervezték mert akinek műkörme van annak nem ajánlom a képernyőt XD

láttam már róla képeket meg cikkeket ahogy a műkörömmel a képernyőt tapogatják...nem tudom mit vagy kit sajnáljak jobban :D inkább képernyőt :D

2011. ápr. 5. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
egy csajnak ilyen volt a buszon. nem állt rosszul a kezében, de azért nem egy nőies telefon. a legnagyobb bajom az volt, hogy nem tudtam melyiket nézzem kigubbadt szemekkel:D
2011. ápr. 5. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:
mondanátok akkor vmilyen telót ,ami hasonló tudású?
2011. ápr. 5. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

galaxy s, új xperiák (arc, neo, play) bár az árukat nem tudom, 100+ lesz. nexus one.

/de szerintem egy ilyen szintű döntésnél ne ez legyen a legfőbb cél, senki nem nézi ki a kezedből, csak azért mert csaj vagy/

2011. ápr. 5. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:

első vok

én az lg optimus 2x-t tudnám ajánlani :)

2011. ápr. 5. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nő vagy és azért szeretnél nőies telefont vagy férfi, de tartasz tőle, hogy nőiesnek tűnik?

Ha nő kezében látnám, akkor úgy gondolnám, hogy nagyon menő, de férfi kézben is jól áll. Nekem is ilyen van és egy (szintén ffi) ismerősömnek is.

2011. ápr. 6. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!