Nokia N8 vagy C7?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 14:42
 1/10 bp1985 ***** válasza:
0%
Ha mindenképp egy elavult oprendszeres telefon kell, akkor n8, bár az érintős nokiák nem a legmegbízhatóbbak. A nokia sem az, ami volt régen.
2011. ápr. 5. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
egyiksem
2011. ápr. 5. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
ha muszáj a kettő közül akkor n8. de ne legyen muszáj:D és akkor galaxy s
2011. ápr. 5. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem N8, kamera miatt.. az a néhány tízezer forint megér egy csúcskamerát (mobilos viszonylatban)

Viccesek ezek az "ha elavult oprendszeres telo kell.." hozzászólások..

2011. ápr. 15. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Előszöri! Maximálisan megerősítem az elöttem hozzászólót!

Elavult egy 2011- es OS? Ez komoly? Annyira új, hogy mégcsak elég karcsú a Symbian^3- mal felvértezett telefonok száma.

2011. ápr. 16. 01:26
 6/10 Sawyer_ válasza:
Nekem C7 van, még új, és eddig is Nokiám volt. Azért nem teljesen hülyeség ez az elavult oprendszer duma. Én nagyon nem vagyok biztos, hogy j döntést hoztam. Egy Androidos X8-on hamarabb kiismerem magam, mint a már évek óta használt Nokián, ami azért gáz. És hozzáteszem, hogy soha nem volt előtte Androidos mobil a kezembe. Hogy mennyit ér meg a jobb kamera azt neked kell eldönteni.
2011. ápr. 18. 12:29
 7/10 bp1985 ***** válasza:
43%

Elavult egy 2011- es OS?

Nem is tudta, hogy idén jött ki a symbian. Igen, elavult.

2011. ápr. 18. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A Nokia is észrevette a oprendszer elmaradását de elég belehuztak ved például a Microsoftal valo uj szerzödést ami szüleménye talán 1-2 hónap alata a symbian anna és és 3 uj symbian telefon amik már az anna-val futnak. Amugy n8 elegánsabb a c7 de gyorsabb nagyobb belsö memo jobb hd kimenet 12 mp szoval mindeképpen az.
2011. máj. 27. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne halgass az első kettőre!! Nme elavult! Most jönnek csak igazán a jó dolgok a Symbian ^3-ra!!!!!! [Nokia c6-01, N8, C7, E7] Most adták ki a Symbian Anna-t és hamarosan bemutatásra kerülő Belle JOBB LESZ MINT AZ A FOS DROID!

Szóval ha egy jó telefont akarsz vegyél egy N8-at!!!!!!

a C7 is kap frissítést annak annyival lesz több újdonsága ha megkapja a Belle-t akkor feltámad egy nem ismert és nem használt funkciója, az N F C! NFC... ennyivel lesz jobb.. de N8-al jobban megéri hidd el

2011. szept. 9. 16:49
 10/10 bp1985 ***** válasza:

JOBB LESZ MINT AZ A FOS DROID!

Szóval ha egy jó telefont akarsz vegyél egy N8-at!!!!!!

Ad1.: A symbian soha a büdös életbe nem fogja utolérni az androidot, nemhogy jobb lenne.

Ad2. A jó telefontól elég messze van az n8. Nézd meg, a nokiánál az a felső kategória, ami másnál a közép.

2011. szept. 9. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!