Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony x8-at vegyek vagy ZTE...

Sony x8-at vegyek vagy ZTE Bladet? (LENT)

Figyelt kérdés
42ezer ft-ig vagyis amennyi a ZTE addig vehetek telefont valószínű hogy most héten veszek melyiket vegyem?Vagy ajánlhattok másik telót is.
2011. ápr. 4. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

nem, ez a kettő a legjobb.

ha nem félsz a ZTE-től akkor az, ha félsz sony. igazából jobb a ZTE hardveresen, de nekem nem ér annyit a nagyobb tudás, mert lehet szervízbe viszem havonta.

nekem sonym van, 2.3.3as rommal. imádom:)

2011. ápr. 4. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
felőlem csatlakozhatsz a bunkó x8-asok táborába, amúgy szinte mindenkinek az van, úgyhogy ha klón akarsz lenni nyugodtan, a Blade sookal jobb technikailag
2011. ápr. 4. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
eddig még birtalak is, de azt kell hogy mondjam, ritka nagy fas.szopó vagy. miért lennék/lennénk bunk.ók? mert nem bízunk egy sza.rházi, kínai sza.rban, aminek semmi, de semmi múltja nincsen, és az első valamire való telefonja szériahibás volt? örülök, hogy bu.nkó vagyok, és nem olyan kis gec.i mint te:)
2011. ápr. 4. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez a semmi múltja nincs dolog egy kicsit merész kijelentés.

A legtöbb szolgáltató nevével ellátott telefonok közül sokat a ZTE csinált. Meg ezeket az USB sticekeket a mobilnethez is ők gyártják.

De attól még igaz, hogy a minőségével akadhatnak problémák.

2011. ápr. 4. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:44

jó kicsit hülye kijelentés volt, hogy x8-as bunkók, de hülyeség amiatt a rosszabbatt venni ugyanannyiért, mert nem világmárkáról van szó, én is bírom az se-t régen volt sok példányom, de sok éve már nem valami jó és kb minden embernek x8-a van, nem értem miért.

2011. ápr. 4. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Én X8 veszek. Romániában még nem akkor nagy divat az X8.xD

ZTE meg egyáltalán nincs Romániában.....:))

Szóval X8!!!

2011. ápr. 5. 12:47
 7/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:47

Mert Orange San Fransisco néven fut.... Szavazatom: ZTE Blade

És amúgy elég nagy múltja van a ZTE-nak, csak nem tudnak róla az emberek...

2011. ápr. 5. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:

nem, nem világmárka, sőt az első valamire való széria hemzseg a hibáktól. a sony pedig igenis jó, csak a csúcstelefonok terén egy éves lemaradása van, bár ez sajnos engem nem érint...:D

vagy neked befolyásoló tényező, hogy a szomszénak milyen telefonja van? nekem nem. és a sok bunkó x8asnak sem...

2011. ápr. 5. 16:24
 9/13 anonim ***** válasza:
figyelj én hibás sonyt is fogtam már ki 8 éve kb t610-est, pedig akkor még sokkal jobb minőségűek voltak mint most, visszavittem a vodához, kicserélték, ennyi... kifogsz egy hibás ZTE-t visszaviszed, cserélik nem kerül bele fél órádba az egész művelet, úgyhogy emiatt ne sírjon a szád hogy sok a kijelző hiba
2011. ápr. 5. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:
ha 60 centiről nem látnak 5 pixelhibát nem cserélik ki. engem a 4 is idegesít, főleg 25 centriről.
2011. ápr. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!