Samsung omnia i900nál mit kell beállítani, hogy működjön az igo8 rendesen?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem, pontosabban, hogy minden működik, semmi gond magával a programmal, csak annyi, hogy a gps jelet nem érzékeli, szal nem mutatja ha megyek, meg alapból hogy hol vagyok. próbáltam már a telefonnak a beállítások menüjébe a külső gps menünél beállítani, de őszintén fogalmam nincs, h mit kell állítani, valamint az igo-n belül is a beállításokba próbálkoztam, de azt írja, h nincs gps jel:S remélem tudtok segíteni valamit, mert ez nekem már kicsit meghaladja az ismereteimet, és sajnos időm sincs, hogy utána keressek. a válaszokat előre is köszönöm2011. ápr. 4. 19:28
1/4 blex válasza:
csak jel nincs, vagy azt írja, hogy eszköz nincs?
2/4 A kérdező kommentje:
ha rákattintok igoba, a gps vevő keresésérem akk egy ideig ír portokat, meg adatátviteli sebességet, aztán kiírja, hogy nincs gps-jel
2011. ápr. 4. 19:59
3/4 A kérdező kommentje:
-m
2011. ápr. 4. 19:59
4/4 blex válasza:
egy olyat próbálj, hogy settings, system, enanched gps és kapcsold be az xtra-t.
ja és gondolom azt nem kell mondanom, hogy ne a ház közepén próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!