Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az eBay -ról?

Mi a véleményetek az eBay -ról?

Figyelt kérdés

Ezeket szeretném megrendelni a telefonomhoz:

Szerintetek mennyire biztonságos, gyors, olcsó, és megbízható az eBay? Megrendelhetem ezeket? Mit kell tennem ha nem azt vagy egyáltalán nem kapom meg amit kértem?

+egyéni véleményeket kérnék!:D

2011. ápr. 4. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:

biztonságos, ha megbízható eladótól vásárolsz

és a paypalen visszareklamálhatod a pénzt ha nem érkezett meg a cucc

2011. ápr. 4. 14:57
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezeket szeretném rendelni:

[link]

[link]

A kérdés alá is le akartam írni, csak valahogy elmaradt. Ezeket érdemes lehet megrendelni?

2011. ápr. 4. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
az elsőt igen, mer annál ingyenes a kiszállítás, a másodiknál viszont kicsit drága a cucc árához képest
2011. ápr. 4. 15:37
 4/8 A kérdező kommentje:
A második összesen 3.35 $. Ez kb. 800 Ft. Az még nem drága az itthoni árakhoz képest, ráadásul egy fórumon jókat olvastam a termék minőségéről. Köszönöm a válaszokat, már rendelem is.
2011. ápr. 4. 19:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit hogy aki rendelt már innen, az esetleg tudja hogy amikor kihozzák akkor forintban is lehet fizetni, fontos dollárban perkálni, vagy ez a rendelt termék forgalmazójától függ?
2011. ápr. 4. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
paypal-en kell fizetni átutalással, nem amikor kihozzák
2011. ápr. 8. 19:14
 7/8 anonim válasza:
Nyugodtan megrendelheted. Egy 3 dolláros cuccon nem kell gondolkodni... Pláne ingyen szállítással.
2011. ápr. 9. 08:13
 8/8 anonim válasza:
Forintban sehogy nem tudsz fizetni. Kifizeted Paypalon, és csak utána küldik a terméket.
2011. ápr. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!