Samsung Wave 525 VS. Samsung Galaxy Mini?
ZTE Blade-t akartam de az Romániában nem kapható. Ezért maradt ez a kettő.
Melyik jobb?
A mini az android miatt?
A Wave a nagyobb felbontás miatt?

Gondolom az Orange-tól vennéd. Van ott még az Orange Boston, de az minőségre épp annyira nem ajánlott, mint a ZTE Blade. Szerintem válaszd nyugodtan a Galaxy Mini-t, ami most nagyon jó bevezető áron kapható, és az Android miatt messze jobb, mint a Wave. Olvadd el a Mobilarena-s tesztet is, ahol leirják, hogy a telefon erősségei és szerethetősége annyira nyilvánvaló, hogy a képernyő felbontása még nem is a probléma forrása, sőt, legalább nagyon jól fut rajta a program, akadozás nélkül.
Igen, az Orange-tól akarom venni. Nekem is megfordult a fejemben az Orange Boston de...inkab lemondtam róla...
Köszi a választ.:)
Csak erdeklodni szeretnek,hogy megvetted mar azota a telefont?En is Romaniaban elek es en is telefonvasarlas elott allok.Én is ezen a két telefonon gondolkodtam,mert hat itt korlatozottak a vasarlasi lehetosegek(mobil teren)
Ha vettel telefont akkor legyszi ird le,hogy vegul melyiket valasztottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!