Hogyan tudnám a Dominomat neten keresztül feltölteni?
Figyelt kérdés
A saját dombornyomásos kártyámat még készül. A saját netbankomon keresztül nem tudom ezért feltölteni. A férjem hitelkártyája itthon van, de az ő netbankjához nem tudom a jelszót.
Van valahol olyan lehetőség, hogy csak a kártyaadatokat kell beírni, nem kell belépni a netbankba?
Esetleg a T-mobil oldalán van ilyen funkció? Kerestem, de nem találtam.
2011. ápr. 4. 08:40
1/9 anonim válasza:
Bemész a postára és feltöltik, ember!
2/9 anonim válasza:
vagy benzinkút, vagy a trafikba kaparós kártya van pár módja
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem meg 38 fokos lázam van, ha nem muszáj, most nem mennék se trafikba, se benzinkútra. Pont emiatt kerestem netes lehetőségeket.
2011. ápr. 4. 09:54
4/9 anonim válasza:
Régen nem volt telefon, mégis éltek az emberek.
5/9 A kérdező kommentje:
Gondolom te is ökrös szekérrel közlekedsz, hiszen régen autó se volt...
2011. ápr. 4. 15:10
6/9 anonim válasza:
NA mert mi az a fontos, amiért neked telefon kell, kisbarátom?
7/9 anonim válasza:
A 15:10-es nagyon bunkó,kissé elvetette a sulykot. Esetleg mi a fene közöd van hozzá? Irta,hogy férje van,nem suttyó kölyök,hogy így lekezeld,hogy 'kisbarátom'! Te jó ég,mi lett ebből az egyszerű kérdésből!
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon szépen köszönöm!
2011. ápr. 5. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!