PUK kód beírása után miért jelez hibát, és nem fogadja el a telefonom a PIN kódomat?
a PUK kódot, ha beírtad, attól még abban a pillanatban nem fogadta el, bármennyire is így néz ki.
A PUK után 2x ugyanolyan PIN-t kell beírni. Ezt fogja berendezni a telefonod, ha a PUK jó.
A simen van egy gravírozott kártyaszám.... A puk kódos papíron vagy kártyán is van egy ugyanilyen .
Szolgáltató ki tudja adni telszám pés jelszó alapján, vagy menj be szolgáltató ügyfélszolgálatára. 10-dik rossz próbálkozásra letilt a sim és csak kártyacserével lesz újra használható. Plusz költség.
Köszi a válaszokat!
Ahogy írtam is, a PUK beírása után szokta kérni a PIN kódot kétszer, de utána kijelöli, hogy hiba van. A PUK-ot meg a kártyáról néztem meg... Nem tudom, mi lehet a probléma, de már elég mérges vagyok.
A SIM-en van egy hosszú számsor. A kártyán amiről a puk-ot nézted is van egy . ugyanannál a számsornál, kártyacsere( ha nem megy ) .
Ha más a 2 szám, akkor inkább menj be üzletbe, mert 10 után kártyacsere és az fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!