Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek van HTC Desire HD-je?...

Kinek van HTC Desire HD-je? Ha van, meg vagy vele elégedve?

Figyelt kérdés
Előnyöket és hátrányokat is írjátok le!
2011. ápr. 3. 12:17
1 2
 1/14 anonim válasza:
Nekem ilyen telefonom volt. A fő ok, amiért eladtam az az volt, hogy nagyon nem volt szép a képernyője. Nekem egy zseb notebook-ként kellett volna helyt állnia, mert sokat utazom, ezért sok filmet nézek. A szinek benne egyszerűen fehérek, főleg mikor ablak mellett ültem a vonatban nem láttam semmit. Ha a telefont nem használod multimédiára (játék, filmt, böngésző...), akkor ez a legjobb választás, viszont nekem nem ért annyi pénzt a gyenge kamera és képernyő miatt, mint amennyibe került, ezért minél hamarabb eladtam, mig kaptam érte elég pénzt. :)
2011. ápr. 3. 12:25
 2/14 anonim ***** válasza:
Már bocs de egyszerűen tök jó az a telefon én csak előnyöket tudok róla mondani a kamera nem gyenge direkt azért HD mert HD-ban tud rögzíteni a képernyője meg nagyon szép én nem tudom de én tökéletesen látok rajta mindent ha meg süt rá a nap visszaverődik de akkor én azt szoktam hogy feljebb veszem a fényerőt és úgy jó lesz is nekem úgy már látom.... és hátrányokat nem tudok róla mondani mert teljesen tökéletes
2011. ápr. 3. 12:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Csak az a HD sem mindegy, hogy milyen HD minőség. Köztudott, hogy a htc-kben nem a legjobb kamerákat szerelik be, ezért is kapják azt a sok cikizést miatta. Továbbá a képernyője szerintem is rendben van, de tényleg fakó egy Samsung vagy iPhone 4 mellett. Ez a két dolog miatt nem tökéletes a telefon, de amúgy nagyon ajánlott.
2011. ápr. 3. 12:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Kameráját nem tudom miért szidjátok, nézzetek róla youtube videót szerintem videó rögzítésben nagyon szép, fényképezésre is jó, nem tudom mit vártok egy telefontól nem egy akt fotó csinál, arra ott van a kihegyezett digitális fényképező gépek...
2011. ápr. 3. 13:37
 5/14 anonim válasza:
Fogtál is életedben, dolgoztál is rajta (5 percnél tovább), vagy csak a YouTube-s videóiddal vered a nyálad?
2011. ápr. 3. 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Jah és Nokia fan kedvéért N8 vetekszik a (középkategóriás) digitális fényképezőgéppel! Remélem kapok tőle ezért zöld kezet!:P
2011. ápr. 3. 13:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi van belém akarsz kötni h*lye gyerek?!
2011. ápr. 3. 13:42
 8/14 anonim válasza:
Beléd b'azdmeg, mert jössz itt a YouTube-s videóiddal és kioktatod azokat, akiknek ilyen telefonjuk van, vagy volt, holott neked ez az álomkészüléked, mindent elolvastál róla, közben azt sem tudod milyen a hátlapjának tapintása. Menny suttyózni az idősek otthonába vagy ne szólj bele olyanba, ami tőled egészen távol áll.
2011. ápr. 3. 13:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Szedjél már be gyógyszer, és b@szodjál meg! ;)

Nekem nem álomkészülék, mert jövőhetén beruházok ilyenre, és elég sok cikket/videót láttam ahhoz hogy tisztába legyek a készülékkel te nagyon okos...

2011. ápr. 3. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ki a f@szomnak képzeled itt magadat...
2011. ápr. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!