Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia tényleg nem csinál jó...

A Nokia tényleg nem csinál jó telefonokat az érintőképernyő kategóriából?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam, rengeteg véleményt hallottam, hogy a Nokia nagyon elmaradott, mert még mindig a Symbian-t használja, továbbá hardveresen is gyenge telefonok. Olyanokat is hallottam, hogy a képernyők nem a legszebbek, hamar tönkremennek, valamint a Wifi, akkumulátor problémák mindennaposak. Mi igaz ebből?
2011. ápr. 3. 10:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmi sem igaz. Ezeket a droid Android fanok írják, akik mind tizenéves gyerekek és még pelyhedzenek. Csak tudod, valaki egy iskolában elindította ezt az android mániát és úgy elterjedt mint a H1N1 vírus.

A Nokia mivel kizárólag mobilokat gyárt, így csakis erre koncentrálhat és emiatt a legjobb, legstrapabírobb mobil. Kijelzője, wifije, akksija egyarát MB1-es! Olyan, mint az autókban a Mercedes!

2011. ápr. 3. 10:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyálatalán nem Android fanoktól hallottam, hanem főleg olyanoktól, akiknek ilyen Nokia telefonjuk van. A barátom C7-esét leszivesebben eladná, a másik az N8-át megbánta, hogy megvette, továbbá mostmár én sem bizok a Nokia telefonokban. Rengeteget jártak a kezembe, de a képernyőjük tényleg nem a legszebb, akkumlátorban meg a leggyengébbek. Mindenesetre nem htc vagy más gyártó szintű telefonok. De még várok véleményeket. Amúgy a hasonlatodból arra következtetek, hogy a Mercedes az egyik legrosszabb gyártó manapság az autóipar terén.
2011. ápr. 3. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Milyen Mercedes,H1N1..?:D

Nokia N8 gyenge a hardvere,lassú GPS,internetezés (még operával is)...stb

Ha N8 1GHZ/512RAM jött volna ki akkor elhiszem hogy egy Mercedes féllé, de így nem méltó rá...

2011. ápr. 3. 10:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Az össze rakással nincs is nagy problémák de az oprendszere tényleg eléggé levan maradva egy androidhoz képest. Sokkal jobban eladhatóak lennének a telefonjaik egy androidos oprendszerrel, de nem engednek a symbianból. Viszont a symbiannak is számomra megvan a maga előnnyei pl rá vágok egy témát telepítem és fent van nem kellenek külön programok meg hasonlók. Igaziból mérd fel neked mi a fontos az h 100 meg 100 meg 100 programmal telenyomhasd a telód vagy beéred egy kicsit lemaradottabb oprendszerrel amire sokkal kevesebb program van.
2011. ápr. 3. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igaz. Nekem eszembe nem jutna érintőképernyős Nokia-t venni. A Symbian már halálra van ítélve, mert a Nokia-kba Windows 7 Mobile fog kerülni a jövőben.
2011. ápr. 3. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Symbian nincs halálra ítélve jön a PR2.0 legújabb Symbian és majd 1-2 évig talán fejlesztenek még rá programot...
2011. ápr. 3. 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:

sztem egy átlagos felhasználónak nagyon is megfelelő a nokia. most nézd meg egy samsung belsejét és egy nokiáét.. ég és föld a különbség...

nokiám van 1.5 éve(5530), nem csúcskategória, de nagyon jól kezelhető, többször leejtettem és nem lett baja, nem karcos a kijelzője, 3-4 napot kibír az akksija(és legalább napi 1 órát telefonálok)

vannak rá jó kis programok, témák, bár az én igényeim kicsik, de sztem az emberek 95%-ának ez elég.

összességében meg vagyok elégedve vele:)

(ja és a samsung 3,2 Mp meg egy Nokia 3,2 Mp-es kép között is nagy a különbség! nokia sokkal szebbet csinál)

2011. ápr. 3. 10:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Így van azért a Nokia telefonok hosszútávon azért elég jó bírják, igaz nem egy modern telefonról van szó, ami szédületese sebsebégéről híres, de amivel kell azzal megbirkózik és nem összehasonlítani az androiddal mert az teljesen más világ...
2011. ápr. 3. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem C7-esem szétesett(céges),N8 meg elromlott és nem akarták gariba javítani(saját).Ezek után kipróbáltam sok samsung galaxy-t.Egy galaxy ace-t egyik nokia sem ver meg,még az N8 se.Szerencsére azóta sikerült megvennem szolgáltatósan az ace-t,tanulgatni kell,de hamar belejön az ember.Teljesen más lett a nokia minőség.
2011. ápr. 3. 11:09
 10/11 Panda Péter ***** válasza:

jó összeszerelés minőség? talán csak a "nokia-féle" felsőkategóriában. tapasztalatból beszélek, az én 5230-asam is nyeklik nyaklig, gagyi műanyag. a rendszer ugyan funkcionalitásban nem marad el túl sokkal a riválisai mögött, mert azért lehet sok mindent buherálni meg appokat letölteni, DE egy középkategóriás androidhoz képest is dög lassú. ha mondjuk 10appnál többet raksz rá, akkor van, hogy egy-egy mappába belépésen hosszú másodpercekig gondolkodik. érezhetően belassul, pedig egy okostelefonnak elvileg az a lényege, hogy appokat raksz rá. az, hogy a felhasználói felület puritánabb, engem nem igazán érdekel, de attól még tény.

mindent összevetve én megbántam, hogy anno az 5230 mellett döntöttem (mint az akkori legolcsóbb érintős okostelefon), inkább várnom kellett volna...

2011. ápr. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!