Szerintetek melyik a legjobb érintőképernyős telefon, tapasztalat?
érintőképernyős telefont szeretnék vásárolni, márka: samsung, sony ericsson,nokia,lg,..Szerintetek melyik a jobb?linkeljetek!
köszi előre!
Mennyit szeretnél rákölteni? Ha 30 ezer alatt keresel szinte nem is nagyon találsz jó telefont. Ha 30-60 ezer között keresel, egy Samsung Galaxy 3 -as Androidos telót ajánlok, árkategóriájában ő a legjobb, szinte nincs is hibája. Olvasgass róla néhány oldalon. Ha 100 ezer alatt keresel, a Galaxy S -et ajánlom, talán merész állítás, de kicsit még jobb is mint az Iphone. Ha 100 ezer fölött keresel telefont, abban már nem vagyok tapasztalt, de ott a HTC, a Samsung lesz a jó döntés.
Ha a márkákra vagy kíváncsi általánosságban:
A nokiának nagy tapasztalata és hozzáértése van a "régi" típusú telefonok terén, de az érintőképernyős telók náluk drágák is, meg keveset is tudnak. A Samsung épp ellenkezőleg. A 3x4 soros billentyűs telefonjaik bénák, lassúak, stb, de az érintőképernyősek náluk nagyon jók, viszonylag olcsóak, általában gyorsak és sokat tudnak. Sok közöttük az Androidos. Az LG eleinte nagyon béna telefonokat gyártott, de a frissebb szériákból iszonyat jó telefonok jöttek ki. A Sony Ericssonhoz nincs tapasztalatom.
Remélem kimerítő válasz volt.
9:01 -es vagyok!
Annyit még hozzátennék az általam leírtakhoz hogy a Galaxy 3 40-50 ezer között mozog (attól függ honnan veszed), és azt hogy a Galaxy S jobb mint az Iphone azt az Iphone 3G -re értettem, a 4 -el még nem volt szerencsém élőben találkozni
A Samsung Wave sem rossz de nem a legjobb :D
Amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz Galaxy 3 jó választás lenne.
A következők, árban növekvő sorrendbe tett telefonok között válasszál:
Samsung Monte
Samsung Galaxy 3
Samsung Galaxy Ace
htc Desire
Samsung Galaxy S
htc Desire HD
iPhone4
Nokia 5228, 5230, C5-03.
Ezek telefonok, minden más KUKA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!