Mit töltsek le az Android Marketről?
Ötleteket, tippeket kérek, hogy melyik a legjobb, legszórakoztatóbb dolog amit letölthetek az AndroidMarket -ből a telefonomba.
(Az AngryBirds alapból rajta volt, témát, játékot, vicces programokat szívesen fogadok)
Köszönet minden válaszért!
Igen igen, csakhogy a Marketben több mint 100.000 alkalmazás van és mindegyikhez van kb 1 mondatnyi angol nyelvű leírás, amit én nem értek, és nem tudok átnézni 1 nap alatt százezer programot. Ráadásul némelyikhez még kép sincs mellékelve. Ezt a kérdést azért tettem fel, hogyha valakinek van tapasztalata, néhány ilyen programról, és megtetszett neki valamelyik, akkor azt továbbadhassa nekem.
Hát köszösnöm, de a válaszod nem volt valami hasznos...

Figyelj, nézegettem én is YouTube -n meg kerestem is. És képzeld találtam is. Nem is egyet. Én csak kíváncs ivoltam hogy másoknak milyen appok vannak a telóján. Nem kötelező válaszolni, de ha ennyire rosszindulatúak vagytok akkor mindegy. Törlöm is a Kérdéseim menüből, mert ide nem kapok már értelmes választ.
Ja és köszönöm a tippet a MobilAréna fórumról!

Az Android Market fabatkát sem ér. Ahogy egyetlen Androidos telefon sem.
Ovi=király!
Nokia=császár!
Nokia tulajdonos=elegáns, üzletember!

Ennyire döntésképtelen nem lehetsz.
Vagy tényleg ennyire unatkozol?
A kék szemem szerintetek jó nekem ? uhhh
Szia!
Dénes vagyok énis nem rég kaptam androidos telót,nekem nagyon bejöttek az ilyen videó és zenelejátszó progik pl:Winamp...Akkor szórakozásnak pl:Air Penguin nagyon szeretem :)..A speedx 3D egy nagyon jó kis reflex játék..ajánlom :)..Opera minit tölts le evvel könnyebben tudsz netezni és jobb is..Akkor ANDROIDOS TELÓRA ELENGEDHETETLEN EGY AVAST!MOBILE SECURITY evvel megvédheted a mobilodat..van rajta minden megnézheted a már meglévő alkalmazásaidat h van e virus közötte-..
Am tényleg kicsit nézz szét a legnépszerűbb ingyenes dolgok között.
Üdv:Dénes
Bocs a helyesírásért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!