T-Mobile Vairy Text II más néven Alcatel OT-806al lenne problémám!?
Figyelt kérdés
Mégpedig az hogy kitöröltem az összes "Adatfiók"ban található GPRS-s profilt és a "WEB"en belül is ezzel azt akartam elérni hogy semmiképp ne menjen fel mobilnetre de azt értem el hogyha beírok az operaminibe egy címet PL:www.google.hu akkor az írja ki hogy "Ismeretlen szám! " (közben folyamatosan fenntvagyok wifin)Gondolom vissza kéne írni a profilokat de nem tudom hogy hogy voltak... segítsetek légyszi! kösz!2011. ápr. 2. 18:44
1/1 anonim válasza:
Hali nem biztos hogy ez segít de próbáld meg ! Menj a menübe és ott meny rá a Wap-ra majd húzd alulra és ott van egy olyan hogy beállítások rámész és ott szintén alul böngészőbeállítások visszaállítása !!! talán jó lesz !!!szóval Menü->wap->beállítások->böngészőbeállítások visszaállítása ! sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!