Galaxy ace aksija meddig bírja?
Figyelt kérdés
Mobil telefon vásárlás előtt vagyok. és galaxy 3 és ace-t néztem ki.
arrol szeretnék érdeklődni hogy akinek van galaxy ace annak az akumlátorra meddig birja,mik a vélemények?
2011. ápr. 2. 15:32
1/2 anonim válasza:
mobilarena idézet:
"A hátlap alatti akkumulátor nem fogja megváltani a világot, hozza a kategória átlagát. Rendes igénybevétel esetén (mennek a netes hozzáférést igénylő alkalmazások, levelek) két napnál nem fogja tovább húzni, bár az 1350 mAh teljesítményű telep elég izmosnak tűnik papíron. Kímélni persze lehet a gépet, de aki okostelefont vesz, az jellemzően használni is óhajtja a funkciók sokaságát."
2/2 Buksi26 válasza:
Hordozható töltő: 6V-os (2Ah körüli) zselés aksi, USB-s autós töltőáramkör (7805-ös stab IC-vel), adatkábelt rádug, oldalzsebben elfér. Azt, hogy hány töltést bír még nem teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!