Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson x10 mini bluetooth?

Sony ericsson x10 mini bluetooth?

Figyelt kérdés
rengeteg fórumot olvastam és sok helyen írták hogy nem jó a bluetooth sony ericsson xperia x10 minin. de ezek 2010 nyári hozzászólások voltak szóval nem tudom azt írták hogy 2010 november decemberbe jön meg a frissítés!hát most itt van 2011 ha most veszek egy új minit szerintetek ezt a hibát már kijavították?
2011. márc. 31. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Soha nem volt rossz a bluetooth rajta. Akik ezt írták szimplán nem értenek a telefonhoz. Az android 1.6 és az alatti rendszereknél volt az, hogy fájl küldéshez nem lehetett használni a bluetooth-t, de pl. egy bluetoothos headsettel működött. Ez a kis probléma azonban 2.1-es és az újabb rendszereknél nincs. Az androidos sonykra ez december környékén jött ki (ami elég későnek mondható) és már javában ezzel árulják őket. De ha mégis sikerül kifognod egy 1.6-os rendszerűt azt otthon kb. 5 perc frissíteni a PC companion nevű progival, teljesen legálisan, ingyen, garancia vesztése nélkül.
2011. márc. 31. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
látom te vágod:D amúgy mi a véleményed a telefonról? összességébe?
2011. márc. 31. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Számomra használhatatlanul kicsi a kijelzője, a kezelőfelület nem tetszik (mondjuk ezt lehet cserélni), a hardver se egy nagy durranás de viszonylag akadás mentesen mennek rajta a dolgok, jól testre szabható a rendszer és persze a Marketről minden egyéb dolog beszerezhető ami alapból nem lenne rajta de kéne.
2011. márc. 31. 19:02
 4/5 A kérdező kommentje:
és honnan tudhatom meg hogy 1.6osat kaptam meg vagy 2.1eset?
2011. márc. 31. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Settins->About phone és itt lesz valahol olyan, hogy Firmware version
2011. márc. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!