Sony Ericcson Xperiákkal mi a tapasztalatotok?
Most nézem csak, hogy JIT-s fazon megint magyarázgat.
Közlöm veled: nem én írtam a korábbi hozzászólásokat, nekem is X8-am van, és teljesen jó telefon.
A művelődj egy kicsit is nagyon menő húzás volt, mert ugye a művelődés abból áll, hogy ehhez hasonló értelmes szavakat tanulunk meg az internetről. Fel kéne nyitnod a szemedet, és ahelyett, hogy ezeket a "jövődben is nagy szerepet betöltő" szavakat tanulgatod inkább tanulnod és közösségi életet kéne élned; mert a gyakorikerdesek.hu-n k.vára nincs semmi közösség. Inkább szerezz magadnak egy csajt, és ne a GB-okat váltogasd át KB-ba.
És képzeld, azt ugatok, amit akarok. De inkább meghagyom neked ezt a sok agyrohasztó, értelmes oldalt, és elhúzok a való világba.
Na akkor még egyszer elmondom, hátha megérted: én rohadtul nem szidtam az X8-at, nekem is olyanom van és semmi bajom nincs vele. De attól, hogy nem tudom mi a JIT, még nem vagyok egy gyökér. Különben is, mi a fenének tudjam, mikor semmi szükségem nincs rá, mert így is tökéletes az X8.
Nem tehetek róla, hogy másoké lassú/lefagy...
Lehet, hogy neked alap dolog, de nekem ez nem fontos. Egyszerűen semmi szükségem rá, hogy ezt egyáltalán tudjam.
Na mindegy, hagyjuk. Már tényleg agyrohasztóan unalmas -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!